Million-investering i e-sport: 20-årig fynbos nye Counter-Strike-hold får støtte

Holdbilledet af Astralis' Counter-Strike-hold. Fynske Nicolai Reedtz er nummer to fra venstre.
Foto: Pressefoto, Astralis Esport

Million-investering i e-sport: 20-årig fynbos nye Counter-Strike-hold får støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kapitalfonden Sunstone Capital og erhvervsmanden Tommy Ahlers investerer millioner i en ny, dansk e-sportsvirksomhed. Virksomheden har et af de bedste Counter-Strike-hold i verden og tæller blandt andre den 20-årige odenseaner Nicolai Reedtz.

Her på Fyens.dk har vi tidligere skrevet om 20-årige Nicolai Reedtz fra Odense, der hører blandt de allerbedste Counter-Strike-spillere i verden og tjener over en million kroner årligt på sine evner i computerspillet.

Fynboen er en af fem spillere på et hold, der huses af e-sportsvirksomheden Astralis. Et nyt firma, der netop har fået en solid saltvandsindsprøjtning i form af en millioninvestering fra kapitalfonden Sunstone Capital og erhvervsmanden Tommy Ahlers.

Holdets manager Frederik Byskov udtaler:

- Vi stod med en unik mulighed efter holdets kontrakter udløb med deres tidligere arbejdsgiver. E-sport har vækstet helt enormt i de sidste par år, og den udvikling ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Vi kan, takket være investeringen fra Sunstone Capital og Tommy Ahlers, stadig nå at blive en global spiller på markedet, inden det er for sent – og det er præcis, hvad vi har tænkt os at blive.

Han står sammen med Jakob Lund Kristensen, tidligere direktør i virksomheden Copenhagen Wolves, bag Astralis Esport Aps.

Hurtigt voksende marked

Investorerne ser store muligheder inden for e-sporten:

- En perfekt storm er under opsejling i kraft af et hurtigt voksende e-sportsmarked med mind-blowing faninvolvering”, udtaler General Partner Nikolaj Nyholm fra Sunstone Capital og fortsætter:

- Vi er begejstrede for at give Astralis den fornødne opbakning til at bygge den stærkeste franchise inden for e-sport.

Lige nu har Astralis kun Counter-Strike-holdet, men der er planer om at udvide til andre områder af e-sporten.

En sport, som møder interesse fra store tv-stationer som ESPN og BBC - og i Danmark TV2 Zulu. Astralis-holdet spiller Counter-Strike i ligaen ELEAGUE, hvis kampe den amerikanske TBS vil transmittere til mere end 100 millioner seere i USA.

Udover Nicolai Reedtz med tilnavnet "devve" optræder også René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen og Peter "dupreeh" Rasmussen på Astralis' Counter-Strike-hold.

Du kan læse Fyens.dk's reportage fra det nordlige Rumænien, hvor Nicolai Reedtz og hans hold deltog i Counter-Strike-turneringen Global Offensive, her.

Million-investering i e-sport: 20-årig fynbos nye Counter-Strike-hold får støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce