Michael Ellegaard igen i retten om ulovlig kniv


Michael Ellegaard igen i retten om ulovlig kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere byrådskandidat og modstander af islam skal i retten igen i en sag om en ulovlig kniv. Han vil ikke betale bøde på 1000 kroner.

Formanden for det nogen ville kalde en højreorienteret politisk bevægelse - Frit Danmark - skal på ny i byretten i Odense i en sag om besiddelse af en ulovlig kniv.

Under en ransagning for våben tidligere på året konfiskerede Fyns Politi kniven hjemme hos Michael Ellegaard i hans køkken. I oktober udløste kniven en bøde på 1000 kroner, som Michael Ellegaard nægtede at betale. Tirsdag er sagen i retten igen.

Blakket fortid

Michael Ellegaard er kendt som formand for den politiske liste Frit Danmark - Folkebevægelsen mod indvandring. Han stillede op i Odense til det seneste byrådsvalg med et program, der udelukkende drejede sig om modstand mod islam. Men med meget få personlige stemmer kom han ikke ind i kommunalpolitik.

Michael Ellegaard er også kendt for flere gange at have været i retten, i fængsel og i medierne flere gange på grund af blandt andet vold og trusler og for at have en mobiltelefon hos sig, mens han sad fængslet. Efter kommunalvalget i november stod flere af dem der støttede Michael Ellegaard op til valget frem og fortalte at han havde truet dem til at støtte ham og stille op for Frit Danmark.

Til daglig er Michael Ellegaard førtidspensionist efter en motorcykelulykke.

Forkert mening

På sin hjemmeside beskriver Michael Ellegaard selv kniv-sagen tirsdag således:

Der bliver afsagt kendelse i Odense Byret over hvorvidt Michael Ellegaard - som alle andre i Danmark - må have knive i sit køkken, eller politiet bare må komme, som om de mangler bødepenge, og konfiskere flere knive…

På hjemmesiden skriver Michael Ellegaard også at der kommer en artikel om hvorvidt "Virker knivloven også for politikere med den "forkerte" mening?".

Michael Ellegaard igen i retten om ulovlig kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce