Chocolatier Fritz Knipschildt, New York, er gæstekok i Restaurant Oluf Bagers Gård fredag den 4. juli - USA's uafhængighedsdag.

Medejer af restauranten, køkkenchef Morten Hansen var elev med Fritz Knipschildt på Næsbyhoved Skov. Knipschildt vil sammen med en medbragt amerikansk chokolade-gourmet og Morten Hansen kreere en unik fem retters menu, hvori der indgår chokolade i alle retter.

1. forret: Chokoladesuppe med grøn te og orange. Gedeost, laksemousse, foie gras og trøfler.

2. forret: Stillehavstun, hummer med hvid chokolade-ganache og dertil wasabi.

Hovedret: Sommerbuk med Molesauce, hvide asparges og danske kartofler.

Ost: Fourme d´Ambert, mørk mousse, chokomalt kiks

Dessert: Chokoladeæg, passion, vanilijegelé, sprød æggebæger.

Vine: Udvalgt af Vincent Delcher, Vingne Verre Bourgogne, Frankrig.

Samt kaffe og avec. Alt inkl. pr. person 899 kroner.

Mere om emnet

Se alle
Odense-kok forsøder tilværelsen på Manhattan

Odense-kok forsøder tilværelsen på Manhattan