Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Menu á la chokolade


Menu á la chokolade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chocolatier Fritz Knipschildt, New York, er gæstekok i Restaurant Oluf Bagers Gård fredag den 4. juli - USA's uafhængighedsdag.

Medejer af restauranten, køkkenchef Morten Hansen var elev med Fritz Knipschildt på Næsbyhoved Skov. Knipschildt vil sammen med en medbragt amerikansk chokolade-gourmet og Morten Hansen kreere en unik fem retters menu, hvori der indgår chokolade i alle retter.

1. forret: Chokoladesuppe med grøn te og orange. Gedeost, laksemousse, foie gras og trøfler.

2. forret: Stillehavstun, hummer med hvid chokolade-ganache og dertil wasabi.

Hovedret: Sommerbuk med Molesauce, hvide asparges og danske kartofler.

Ost: Fourme d´Ambert, mørk mousse, chokomalt kiks

Dessert: Chokoladeæg, passion, vanilijegelé, sprød æggebæger.

Vine: Udvalgt af Vincent Delcher, Vingne Verre Bourgogne, Frankrig.

Samt kaffe og avec. Alt inkl. pr. person 899 kroner.

Menu á la chokolade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.