Meget travl weekend


Meget travl weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Det var en af årets absolut travleste weekender for Fyns Politi, og derfor var der indkaldt ekstra mandskab til hele Fyn.

Broløbet på Storebælt trak en del ressourcer med hjælp fra politihjemmeværnet, efterfølgende byfest i Nyborg, havnefest i Bogense, Sommerrock i Faaborg sikrede arbejde til to-tre patruljer, Bryan Adams-koncert i Tusindårsskoven, havnekulturfestival, Poul Pots i Den Fynske Landsby og en lang stribe af andre begivenheder.

- Mange af begivenhederne er ved at være færdige, men der kan stadig opstå uro nogle af stederne, lyder det advarende fra vagtchef Jesper Fält Jensen til det hold af betjente, som sent lørdag aften er mødt ind til en nats tjeneste.

Han havde styret slagets gang fra lørdag eftermiddag næsten til midnat, inden havde overlod stolen til sin vagtchef-kollega Niels Erik Nymark.

Også travl fredag

Fredag aften havde været lige så travl for politiet med endnu en koncert i Tusindårsskoven og en halfest i Rolfsted, hvor det var tæt på at ud vikle sig til ballade uden for hallen.

Meget travl weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce