Medejer: Camilla Møller-Jørgensen er blevet medejer af Musklerogled.dk

Kim Bergholdt ses her med Camilla Møller-Jørgensen, som er blevet medejer af Musklerogled.dk som Kim åbnede for 10 år siden. Foto: Hasse Frimodt

Medejer: Camilla Møller-Jørgensen er blevet medejer af Musklerogled.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tværfagligt samarbejde med andre behandlere gjorde udslaget da Camilla Møller-Jørgensen sagde ja tak til at blive medejer af Musklerogled.dk

Kim Bergholdt startede for ca. 10 år siden klinikken Musklerogled.dk, Bogensevej 88, Næsby. 1. januar kunne Kim byde velkommen til kiropraktor Camilla Møller-Jørgensen, som har købt sig ind i Musklerogled.dk, hvor hun nu sammen med Kim står for klinikkens daglige ledelse. En klinik, der udover de to også har yderligere seks andre behandlere tilknyttet. Musklerogled.dk har nu fire kiropraktorer, to fysioterapeuter, en massør samt en zoneterapeut/akupunktør.

Musklerogled.dk
Musklerogled.dkBogensevej 88

Ejere: Kim Bergholdt, Camilla Møller-Jørgensen og FinnKaczmarek

Hjemmeside: www.musklerogled.dk

Facebook: Musklerogled.dk

Behandlere:

4 kiropraktorer

2 fysioterapeuter

1 massør

1 zoneteraput/akupunktør

Kiropraktor siden 2009

- Kim Bergholdt har skabt en super god tværfaglig klinik gennem de sidste 10 år. Klinikken er kendt for sin høje faglighed og særdeles kompetente behandlere. Vi er specialister i bevægeapparatet, dvs i at undersøge, behandle og vejlede klienter med symptomer fra muskler og led. Klinikken har eget røntgenanlæg og ultralydsscanner, hvilket giver mulighed for at give en præcis diagnose, og dermed give den bedste behandling til den enkelte, uanset om man kommer med en ryg- eller en idrætsskade. Flere af behandlerne inklusiv jeg selv er specialister indenfor undersøgelse og behandling af børn.

Med flere faggrupper i huset har vi mulighed for en tværfaglig tilgang også ifht de yngste klienter. Vi har bla. haft gode resultater ifht kolikbørn med kombineret zoneterapi og kiropraktisk behandling, siger Camilla Møller-Jørgensen.

Camilla har først læst idræt, og efterfølgende i 2009 uddannet sig som kiropraktor. Efter endt uddannelse arbejdede hun som behandler på Rygcenteret i Middelfart. Men hendes passion for kiropraktisk behandlingen af patienter og lysten til at arbejde som selvstændig behandler gjorde, at hun i 2011 åbnede klinik hos Johnson Instituttet i Odense.

Glæder sig til tværfagligt samarbejde

- Jeg faldt for muligheden for at arbejde i et tværfagligt team, hvilket også er en af grundene til at jeg valgte at flytte til Musklerogled.dk Kim har i mange år været en super god sparringspartner for mig, både ifht at tage røntgenbilleder, men også hvis jeg har haft brug for kiropraktorfaglig input. Han er enormt dygtig til sit arbejde, og jeg kunne ikke sige nej til hans tilbud om at blive en del af Musklerogled.dk Her kan jeg se frem til at blive en del af et team, der arbejder utroligt målrettet og seriøst. Alle har stor viden indenfor behandlingsverdenen, og alle går op i at efteruddanne sig og lære de nyeste behandlingsmetoder.

Hjernesmart træning også kaldet Z-Health

Som patient er man derfor altid sikret den bedste behandling. Sådan har jeg også selv altid gået op i at efteruddanne mig, siger Camilla Møller-Jørgensen.

Camilla har selv stor erfaring med behandling af rygpatienter, en viden hun dels har fået gennem sit arbejde på Rygcenteret i Middelfart, dels sine 7 år som eneste kiropraktor på Johnson Instituttet. Hun har også efteruddannelse indenfor behandling af børn, og så har hun gennem de sidste tre år opbygget en stor viden indenfor "hjernesmart træning" også kaldet Z-Health.

Z-Health bedre præstationsevnen

Z-Health er træningssystem, der ønsker at bedre præstationsevnen og mindske smerteniveauet ved at have hjernen som træningsfokus. Især ved længerevarende smerter ved vi, at hjernens bearbejdning af input fra kroppen spiller en stor rolle. De fleste ved også, at har man ondt udvikles ofte uhensigtsmæssige kompensationer.

- Man kan via Z-Health træning forbedre hjernens aktivitet ved hjælp af mobiliseringsøvelser for kroppen samt øjen- og balancetræning. Resultatet er mindre smerter og bedre præstation uanset om målet er at kunne gå en tur eller præstere på elitenivau. Jeg har blandt andet et super godt samarbejde med den odenseanske, professionelle golfspiller Frederik Andersen, som benytter sig af Z-Health træningen med gode resultater. Træningen er med til at give ham en optimal bevægelighed af bla. hofte, lænd og skuldre, og stabilisere hans syn og balance. Folk med hovedskader kan også have stor glæde af Z-Health og være med til at give dem en hurtigere fremgang i forbindelse med genoptræningen, siger Camilla Møller-Jørgensen.

Åbent hus arrangement

Du kan besøge Musklerogled.dk fredag den 26. januar kl. 15-17, hvor klinikken inviterer til åbent hus. Her kan du møde klinikkens medarbejdere og få lidt lækre snacks. 3. februar kan du ligeledes møde Camilla og andre behandlere fra Musklerogled.dk Du kan møde dem i forbindelse med Sundhedsdagen i Tarup Centeret. Og denne dag vil Camilla med glæde vise fordelene ved Z-Health træningen.

Medejer: Camilla Møller-Jørgensen er blevet medejer af Musklerogled.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce