Medarbejdere orienteret i dag: Direktør stopper i Odense Zoo

Direktøren i Odense Zoo, Jens Odgaard Olsson, stopper ved udgangen af maj 2018. Arkivfoto: John Fredy

Medarbejdere orienteret i dag: Direktør stopper i Odense Zoo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktøren i Odense Zoo, Jens Odgaard Olsson, stopper ved udgangen af maj 2018 efter fire og et halvt år på posten. Det er tilsyneladende nye udfordringer, der trækker i den nu afgående direktør.

Medarbejderne i Odense ZOO står overfor et skift i ledelsen, da direktør Jens Odgaard Olsson stopper efter fire og et halvt år i zoologisk have ved udgangen af maj 2018. Det oplyser Odense Zoo i en pressemeddelelse.

- Jens har ydet en stærk indsats for at sikre både økonomien og udviklingen i Odense ZOO. Dette har blandt andet givet sig udtryk i et solidt besøgstal med høj gæstetilfredshed og sikre strategier for fremtiden, udtaler bestyrelsesformanden for Odense ZOO, Carsten Hansen.

Søger nye udfordringer

Det er tilsyneladende lysten til nye udfordringer, der trækker Jens Odgaard Olsson fra direktørposten i zoo.

- Odense ZOO er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor jeg er stolt over at have bragt haven videre, i en tid med store udfordringer og besparelser fra både statsligt og kommunalt hold. Jeg har lyst til nye udfordringer, og tiden er nu moden til nye kræfter, som kan bringe haven videre ad det spor vi har lagt, siger han.

Han fortsætter dog de næste tre måneder sit arbejde i den odenseanske zoologiske have som konsulent med henblik på at færdiggøre en række projekter, som han sammen med den øvrige ledelse har sat i søen.

- Jeg er glad for, at Jens forsætter som rådgiver for den nye ledelse og bestyrelse, så vi sikrer kontinuitet i det videre arbejde med at udvikle Odense ZOO som et spændende og attraktivt sted for vore mange gæster, siger Carsten Hansen.

Bestyrelsen har konstitueret afdelingschef for dyre- og driftsafdelingen, Nina Collatz Christensen, som direktør i Odense ZOO og medarbejderne er blevet orienteret på et fællesmøde tirsdag 20. februar.

Medarbejdere orienteret i dag: Direktør stopper i Odense Zoo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce