Der er planer om at udbrede Café Mauritz til både Jylland og Sjælland. Men ikke for enhver pris, understreger ejerne.

Det går rigtig godt for Café Mauritz. Så godt, at virksomheden to år i træk er kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen, og succesen har givet ejerne mod på mere.

Der findes i dag tre caféer i Odense, en i Svendborg og en i Middelfart, men nu har ejerne Hamza og Ahmet Altinok rettet blikket mod Jylland.

- Vi har lavet en femårig plan, og i den har vi planlagt fem til syv caféer i Jylland, fortæller Ahmet Altinok.

- Efterfølgende vil vi udvide med op til fem caféer i Storkøbenhavn. Men det kan godt være, at vi ikke kommer dertil, for vi vil ikke gøre det for enhver pris.

Samtidig kommer det også an på, hvad Hamza Altinoks mavefornemmelse siger.

- Min far er meget påpasselig, og han siger altid, at hvis vi ikke har råd til at købe, skal vi vente, til vi får råd til det, vi ønsker. Jeg kan godt være hurtig og sige, nu gør vi det her, hvor han holder mere igen, fortæller Ahmet Altinok.

- Hvis min fars mavefornemmelse ikke er den rigtige, siger han nej. Vi supplerer hinanden rigtig godt, og det har nok været med til at skabe et godt fundament.

Nyt koncept på vej

Flere butikker er ikke de eneste planer, der er for Café Mauritz. Men her er Ahmet Altinok knap så meddelsom.

Han vil dog sige så meget, som at det handler om at promovere Café Mauritz.

- Jeg kan ikke røbe for meget, men vi har lavet aftaler med nogle af de mest kendte ansigter i bybilledet omkring promovering af Café Mauritz, og at det bliver sat i værk fra det nye år, fortæller Ahmet Altinok.

Der kommer også til at ske noget omkring et nyt koncept.

- Vi vil prøve at ramme den yngre målgruppe på en lidt anderledes måde. Det er færdig og gennemtestet, hjemmesiden er klar og det hele, men vi har lagt en forretningsplan, som jeg er nødt til at holde mig til, selv om jeg er klar til at gå i gang nu, siger Ahmet Altinok.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
2
Burgerkæde bygger på passion og hårdt arbejde

Burgerkæde bygger på passion og hårdt arbejde

Café Mauritz