Lovely Skin flytter fra Overgade helt ind i bymidten

Der står "Pakkepost" over den monumentale indgang til den skønhedsklinik, som My Dinh netop har åbnet i det tidligere hovedpostkontor i Lille Gråbrødrestræde midt i Odense.

Den klassiske bygning er udnyttet med sin granitudsmykning, og i indgangen er der blevet plads til et ventområde med jagttrofæ, klassiske møbler og lysekroner.

Bag receptionsområdet er der seks behandlingsrum, og My Dinhs klinik "Lovely Skin" råder nu over ialt 350 kvadratmeter, en ganske betydelig udvidelse i forhold til de tidligere lokaler i Overgade. Her var pladsen fordelt på to etager, mens der i "posthuset" er behandling på samme etage, akkurat der, hvor odenseanerne i gamle dage fik ekspederet deres pakkepost.

Nu er det skønhedsbehandling af både krop, ansigt, arme og ben. Der tilbydes som noget nyt også wellness med spa.

My Dinh har selv designet den eksklusive klinik, og hun har haft hjælp af bl. a. sin bror til en del af det praktiske håndværksmæssige.

Bygningen i Lille Gråbrødrestræde er fredet. Oprindeligt er den bygget som latinskole i 1846, men den mistede sin betydning som skole, da Odense Katedralskole åbnede.

Odenseanerne husker den som hovedpostkontor. Det lå her indtil der blev bygget nyt i Dannebrogsgade.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.