Odense: Med tre måneder til, at Det Fynske Dyrskue slår portene op, melder dyrskuets ledelse om stor opbakning fra erhvervsudstillerne. En stor del af standpladserne er allerede solgt.

- Der har været rift om pladserne. Mange af udstillerne er gengangere, og en del af dem ønsker større stande end tidligere. Det er positivt og et tegn på, at udstillerne ser dyrskuet som et attraktivt udstillingsvindue og et godt salgssted for deres produkter, siger Diana Boysen Poulsen, som er ansvarlig for Det Fynske Dyrskues erhvervsudstilling.

Blandt de fynske bilforhandlere er der også stor interesse for at udstille på dyrskuepladsen. Ifølge Diana Boysen Poulsen betragter mange forhandlere dyrskuet som et godt sted til en snak om biler.

Når dyrskuepladsen den 10., 11. og 12 juni omdannes til en levende oplevelsesplads, får de besøgende mulighed komme helt tæt på landbruget i alle dets afskygninger. Det være sig de levende dyr eller de maskinelle hestekræfter, som landbruget benytter sig af. Det er dyrskue nr. 134 i rækken. (ijn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.