Mary og Frederik kommer til Vollsmose

Foto:scanpix

Mary og Frederik kommer til Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONGELIGT: Danmarks nye kronprinspar skal rundt i hele byen, når de kommer til juli

ODENSE: Hvor skal man tage kronprins Frederik og kronprinsesse Mary hen, når de onsdag den 28. juli for første gang kommer til byen sammen?

Spørgsmålet har i månedsvis sat Borgmesterforvaltningen på arbejde, men for borgmesteren selv var der fra begyndelsen ingen tvivl om i hvert fald ét af punkterne:

Kronprinsparret skal naturligvis til Vollsmose og se, at kommunen er ved at rydde op i sine sociale boligområder.

- Jeg synes, det kunne være spændende at få dem med ud i Vollsmose, fordi de skal se den odenseanske virkelighed, siger Anker Boye.

Han tilføjer, at kronprinsparrets besøg også har betydning indadtil, fordi Vollsmoses beboere forhåbentlig vil være stolte over at få lov til at vise deres bydel frem.

Glæde i Mosen

45 minutter i det tætpakkede program, der begynder klokken 10 om formiddagen, er hvad Frederik og Mary får til at danne sig et indtryk af det store boligområde.

Parret ankommer klokken 14.45, og 15.30 kører de igen.

- Det er dejligt med et andet fokus på Vollsmose, siger formand for kvarterløftsstyregruppen, Hanne Nielsen, som formentlig skal modtage det royale par.

- Jeg tror, at mange beboere hér vil få et løft, når omverdenen også ser, at de er noget værd, og at det ikke er farligt at være her, fortsætter hun.

Ingen sikkerhedsrisiko

Ud over at strikke et spændende dagsprogram sammen for Danmarks tronfølgere, har Anker Boye vægtet, at hele arrangementet skal være åbent.

- Det er vigtigt, at så mange borgere som muligt får lejlighed til at se Frederik og Mary, når de nu er i byen, siger han.

PET og det lokale politi har godkendt planerne, der flere gange i løbet af dagen bringer kronprinsparret i nærkontakt med odenseanerne.

Det sker blandt andet, når de spadserer fra rådhuset og hen til H.C. Andersens Hus, i Odense Zoo og på Brandts Klædefabrik, hvor de træder ud på balkonen.

- Der er intet ønske fra Kongehuset om særlige afspærringer undervejs, og der er heller ikke nogen forøget sikkerhedsrisiko for øjeblikket, siger Anker Boye.

Ud over Odense besøger kronprinsparret Aalborg, Århus og Sønderborg.

Mary og Frederik kommer til Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce