Kronprinsesse Mary er tirsdag på besøg i Odense

Odense: Der falder royalt drys over Odense i morgen tirsdag. For da gæster kronprinsesse Mary først Mødrehjælpen og siden Krisecenter Odense.

Meningen med besøgene er at tjekke op på, hvordan det går med projektet Råd til Livet, som er støttet af Mary Fonden.

Råd til Livet drejer sig om at give kvinder, der lever med vold i hjemmet, gratis juridisk og social rådgivning for at støtte kvinderne tage det første svære skridt mod et liv uden vold.

Besøger to steder

I Odense er der to steder, hvor projektet kører. Det er hos Mødrehjælpen og hos Krisecenter Odense. Kronprinsesse Mary vil besøge begge steder under sit korte visit i Odense.

Hun ankommer klokken 10.30 ved Mødrehjælpen på Tolderlundsvej 1. Og efter en lille time tager hun videre til Krisecenter Odense.

Undervejs begge steder vil hun møde rådgivere samt kvinder, som har fået hjælp gennem projektet.

Over 3000 kvinder har siden 2009 modtaget hjælp og støtte gennem Råd til Livet.

I 2015 fik sammenlagt 63 kvinder hjælp gennem enten Mødrehjælpen eller Krisecenter Odense.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.

Mere om emnet

Se alle
Se billederne: Mary kom til Odense

Se billederne: Mary kom til Odense