Marthas misser


Marthas misser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

læserGOLF: Første finale-kikser på 10 år - men Faaborgs Martha kommer igen
HOLLUFGÅRD: Ni gange gik det godt, men 10. gang gik det galt. Øv, sagde Martha Skov Rasmussen fra Faaborg efter otte dumme tre-puts, der kostede finalepladsen i Stiften Cup i går.

Det var hendes første finale-miss nogensinde.

- Men jeg er klar igen til næste år, lovede Martha Skov Rasmussen, der er blandt de mange, som har været med siden den første Stiften Cup i 1995, og som derfor kunne fejre en slags fødselsdag.

Skrub og skur

- Mens min mand levede, kørte vi altid herind sammen, og da han blev alvorligt syg, ville jeg selvfølgelig blive hjemme. Men han gav mig den besked, at jeg bare havde at tage ind og spille. Det skal du, sagde han, og det gjorde jeg så, fortæller Martha Skov Rasmussen, 66, der var blandt pionererne, da den smukke Faaborg-bane i Svanninge Bakker åbnede i 1992.

- Det kunne ikke lade sig gøre uden frivillige, så vi både skrubbede og skurede og malede, så vores klubhus kunne blive rigtig fint. I dag er der kommet mere professionelle boller på suppen, men både jeg og mange andre giver stadig en hånd med indimellem, siger Martha Skov Rasmussen, der var - og er - en institution i Faaborg som mangeårig ejer af manufakturhandlen Lise R.

Kun i nød

- Nu har min datter overtaget den - og jeg hjælper kun til i nødstilfælde! Jeg vil hellere spille golf, siger Martha Skov Rasmussen, der trods to hofteoperationer - og en tredje undervejs - er på banen tre gange om ugen. I fjor blev hun tilmed seniormester i Faaborg Golfklub.

- Det var første gang, jeg overhovedet deltog i klubmesterskaberne, for alle de andre år har jeg været op- taget af messer. Men det er jeg fri for nu, siger Martha Skov Rasmus- sen, som gen- nem hele livet har været glad for sport på konkurrenceplan.

- Jeg har spillet håndbold næsten altid, og var jeg bedre gående, havde jeg såmænd gjort det endnu, fortæller hun.

Knæk i døren

Også en anden af forhånds-favoritterne, Odenses Lonni Ernst Rasmussen, måtte lide den tort at forlade Hol-lufgårdbanen uden en finaleplads.

Måske fordi Lonni Rasmussens driver knæk- kede i en bildør under en munter pigetur til Himmerland.

- Så måtte jeg jo låne en anden, sagde Lonni, der dog ikke ville give låne-driveren skylden:

- Den var faktisk meget bedre end min egen, så det var nok alt det andet, der gik galt, indrømmede hun.

Marthas misser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce