Maraton-klar: Få de sidste råd af løbeekspert

Deltagerne i sidste års H.C. Andersen Marathon fik lov at løbe gennem den nye parkeringskælder i byens centrum. Foto: Jens Wognsen

Maraton-klar: Få de sidste råd af løbeekspert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal man deltage i H.C. Andersen Marathon på den 42,195 kilometer lange distance gælder det om at finde formen frem nu.

Rammer man Muren og hvad sker der, når man gør det? Hvordan skal jeg spise, og er det for sent at træne mig op til at løbe den klassiske maratondistance?

Spørgsmålene er mange og forskellige hos dem, der om en lille måneds tid står klar til start i den 18. udgave af H.C. Andersen Marathon i Odense. Blandt de mange er der også debutanter på den 42,195 kilometer berømte maratondistance, og der er næppe tvivl om, at de har sommerfugle i maven.

For at få styr på dem vil løbetræner Henrik Lund Jensen tirsdag den 12. september fortælle, hvordan man forbereder sig mest optimalt til den lange distance. Han er ofte med til fortræningen, som finder sted hver søndag fra Ansgars Anlæg, og fordi spørgsmålene nogenlunde centrerer sig om de samme emner stiller han i stedet op og svarer på dem i plenum.

Det er især emner som indtagelse af væske, en løbeplan på løbsdagen, valg af tempo undervejs og hvad man skal spise det sidste døgn op til maratonløbet.  

Oplægget henvender sig primært til debutanter på maraton og halvmaraton den 1. oktober, men også mere erfarne løbere kan hente gode tips og ideer, og hele forestillingen ventes at tage omkring tre kvarter til en time.

Foredraget begynder klokken 19 og det foregår i H.C. Andersen Marathons lokaler på Stadionvej 47 i Bolbro. Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@hcamarathon.dk med dit navn og mobilnummer.

H.C. Andersen Marathon har fået topkarakter af European Athletics og er i forvejen kåret som Danmarks bedste maraton af Danish Running Award. Ud over maraton, halvmaraton og minimaraton for børn er der i år premiere på en ny 10 kilometer rute. 

 

Maraton-klar: Få de sidste råd af løbeekspert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce