Maraton-debutanter stiller gerne op igen

Stein Borgtoft Pedersen og Christina Nellemann Holmgård, begge OGF-løbere, gennemførte i weekenden deres første maraton. Det skete i Hamburg, hvor de kom svedende og trætte i mål henholdsvis i tiderne 4:04:13 og 3:56:30. Og begge stiller op igen - bebuder de.
Foto: Morten Groth Schärfe

Maraton-debutanter stiller gerne op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christina Nellemann Holmgård og Stein Borgtoft Pedersen stiller gerne op til nyt maraton efter at have løbet i Hamburg

Odense: Det var deres første maraton nogensinde og bestemt ikke deres sidste.

Det bebuder de begge dagen efter, at de begge løb og gennemførte 42,195 kilometer i Hamburg Marathon - i stegende hede.

- Det var rigtig godt og meget veltilrettelagt med en god stemning. Det var varmt, men det kan ingen jo gøre for, siger 42-årige Christina Nellemann Holmgård fra Odense.

Kollaps lige før målstregen

Over 20.000 løbere var tilmeldt Hamburg Marathon, heraf 1300-1400 alene fra Danmark. Og som for mange andre satte trætheden også ind for Christina Nellemann Holmgård efter de 30 kilometer.

- Jeg tænkte ved 35 kilometer, at nu var der kun syv kilometer tilbage. Men det var nok de syv længste kilometer, jeg har oplevet, for samtidig så jeg, hvordan andre begyndte at gå og at se trætte og mærkelige ud, siger folkeskolelæreren fra Ejbyskolen.

Blot 20 meter før målstregen så hun, hvordan en deltager måtte have hjælp til at stå på benene af samaritter, men alligevel havde en jernvilje til at ville krydse målstregen.

- Dér tænkte jeg, at det var godt, det ikke var mig. Jeg ville da gerne have løbet 10 minutter hurtigere, men så kunne det også være endt galt, siger hun.

Derfor mener Christina Nellemann Holmgård også, at der er noget at bygge videre på efter at være kommet i mål i tiden tre timer og 56 minutter.

- Det er ikke det sidste maraton, jeg løber. Jeg stiller helt sikkert op igen, og så skal der løbes fem minutter hurtigere, siger hun.

Det samme gælder for 52-årige Stein Borgtoft Pedersen, der ligesom Christina Nellemann Holmgård hver uge træner i Odense Gymnastik Forening (OGF).

- Jeg kan godt mærke, der er noget syre i læggene, men jeg har det godt og er parat til at stille op igen, siger Stein Borgtoft Pedersen.

- Alle de skrækhistorier, jeg har hørt, oplevede jeg slet ikke, siger han og er meget tilfreds med sin samlede tid på fire timer og fire minutter.

Maraton-debutanter stiller gerne op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce