Mange børn med i Eventyrløbet

Eventyrløbet er også børnenes løb - her er det fra målområdet i 2012.
Foto: Robert Wengler

Mange børn med i Eventyrløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang i 10 år vil der kunne eftertilmeldes på løbsdagen, hvis der stadig er startnumre til rådighed. Over 20.000 løbere har nu tilmeldt sig - heriblandt knap 1100 børn.

Odense: Over 20.000 løbere har nu tilmeldt sig årets udgave af Eventyrløbet, og mange af dem er børn.

Allerede nu er der tilmeldt 1076 børn til børneløbet på 2,1 kilometer, og det er næsten det samme antal som i 2012, og derfor forventer arrangøren at overgå sidste års tal.

Børnene er de første, som sendes af sted i Eventyrløbet, der finder sted Kristi himmelfartsdag den 9. maj.

Når børnene kommer i mål står en hospitalsklovn klar sammen med en Build a Bear-bamse, og bagefter er der aktiviteter for børnene i Odense Idrætshal med blandt andet Cirkus Flik Flak, Odense Jiu-Jitsu, hoppeborge og gymnaster fra OGF.

Også udendørs vil der være aktiviteter. Foran idrætshallen ud mod Højstrupvej stiller Odense Klatreklub en spændende klatrestativ op, og der er spejdere, hvor børnene kan prøve forskellige aktiviteter.

Lige nu er der tilmeldt 20.650 deltagere til Eventyrløbet, og for første gang i 10 år vil der være mulighed for individuel online tilmelding, ligesom der på løbsdagen kan tilmeldes i sekretariatet i Odense Idrætshal.

Det er Odense Gymnastikforening, som står bag Eventyrløbet.

Mange børn med i Eventyrløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce