Mand hørte tyv bryde ind

En mand på gåtur hørte en rude blive knust. Det viste sig at være et indbrud i hans eget hus. Genrefoto: Sacnpix/Søren Bidstrup

Mand hørte tyv bryde ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En odenseansk mand fik sig noget af en overraskelse, da han mandag eftermiddag var ude for at gå sig en tur. Omkring klokken 16.25 kunne han tæt på sin bopæl høre, at nogen var ved at bryde ind i et hus. Da han løb i retning af lyden, der kom fra en knust rude, viste det sig at være mandens eget hus på Ingrids Allé, der var indbrud i. Da han kom helt hjem opdagede han en skikkelse som løb ind i soveværelset, og da han råbte indbrudstyven an, tog vedkommende flugten gennem et vindue i soveværelset. Bortset fra en knust rude nåede tyven ikke at stjæle eller anrette mere skade. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Senere samme dag blev en anden tyv også overrasket af en beboer. Det var dog et helt andet sted, i en beboelsesejendom på Toftevej. Her havde beboeren ikke fået låst sin hoveddør. Pludselig stod en mandlig indbrudstyv i køkkenet, hvor han tog en knivblok med fire-fem knive. Da han blev råbt af tog han blokken under armen og benene på nakken og forsvandt. Det var omkring klokken 23.10.

Mand hørte tyv bryde ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce