En odenseansk mand fik sig noget af en overraskelse, da han mandag eftermiddag var ude for at gå sig en tur. Omkring klokken 16.25 kunne han tæt på sin bopæl høre, at nogen var ved at bryde ind i et hus. Da han løb i retning af lyden, der kom fra en knust rude, viste det sig at være mandens eget hus på Ingrids Allé, der var indbrud i. Da han kom helt hjem opdagede han en skikkelse som løb ind i soveværelset, og da han råbte indbrudstyven an, tog vedkommende flugten gennem et vindue i soveværelset. Bortset fra en knust rude nåede tyven ikke at stjæle eller anrette mere skade. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Senere samme dag blev en anden tyv også overrasket af en beboer. Det var dog et helt andet sted, i en beboelsesejendom på Toftevej. Her havde beboeren ikke fået låst sin hoveddør. Pludselig stod en mandlig indbrudstyv i køkkenet, hvor han tog en knivblok med fire-fem knive. Da han blev råbt af tog han blokken under armen og benene på nakken og forsvandt. Det var omkring klokken 23.10.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune