Mads Langer topper musikprogrammet til HCA Festivals

Sidste sommer spillede Mads Langer på Tinderbox. Til august kommer han igen til Odense. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg.

Mads Langer topper musikprogrammet til HCA Festivals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikprogrammet til HCA Festivals byder på flere populære navne som Barselona, Niklas Sahl og Alexander Oscar. Hovednavnet er Mads Langer, som spiller fredag den 23. august i Kongens Have sammen med Rasmus Walter og Danser med Drenge.

Mads Langer bliver det helt store musiknavn til en af Danmarks største kulturfestivaler HCA Festivals i Odense i august. Den populære sanger spiller til den store fredagskoncert i Kongens Have den 23. august sammen med Rasmus Walter og Danser med Drenge.

Overalt i byen vil der i løbet af festivalen være mulighed for at høre musik. Blandt andet på Amfiscenen ved Brandts, hvor navne som Spacemakers, Niklas Sahl og Alexander Oscar underholder i løbet af ugen.

Festivaldirektør Peter Bøgholm glæder sig over musikprogrammet:

- Vi er stolte over, at vi kan tilbyde en fantastisk koncertaften med Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter - og så til en helt særlig pris, fordi Sydbank Fonden har valgt at støtte denne koncert. Jeg glæder mig også meget over striben af attraktive kunstnere på Amfiscenen, og så bliver det spændende at høre den fynske talentmasse i teltet på Sortebrødre Torv, siger han i en pressemeddelelse om musikprogrammet.

Foreløbigt musikprogram
Onsdag den 21. august: Spacemakers på Amfiscenen klokken 20. Gratis

Torsdag den 22. august: Program kommer senere

Fredag den 23. august: Mads Langer, Rasmus Walter og Danser med Drenge, Kongens Have fra klokken 16.

Barselona og Marvelous Mosell, Amfiscenen fra klokken 21.

Koncert i musikteltet på Sortebrødre Torv fra klokken 15.

Lørdag den 24. august: Nicklas Sahl og Alexander Oscar, Amfiscenen fra klokken 21.

Koncert i musikteltet på Sortebrødre Torv fra klokken 15.

Talent på Sortebrødre Torv

Kansas City står bag musikteltet på Sortebrødre Torv. Fredag og lørdag den 23. og 24. august vil up-coming bands fra den fynske talentmasse vise deres kunnen. Nogle har deltaget i det fynske talentudviklingsprogram MudMusic, mens andre kommer fra den fynske undergrund og repræsenterer vækstlaget i det fynske musikmiljø.

Sydbank Fonden støtter den store koncert i Kongens Haven fredag aften, og derfor har billetprisen kunnet holdes nede på 139 kroner.

Bankens områdedirektør Claus Braad Hansen er stolt af støtten til HCA Festivals musikprogram.

- Der er mange mennesker, der hvert år gør en kæmpe arbejdsindsats for at stable festivalen på benene. Resultatet er en uge, hvor byen syder af liv. En uge, der samler byen og gør odenseanerne stolte. Det er vi faktisk stolte af at støtte, siger han i en pressemeddelelse.

Det er allerede nu muligt at købe billetter til koncerten i Kongens Have. Det foregår på www.hcafestivals.dk.

Mads Langer topper musikprogrammet til HCA Festivals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce