Lyskryds i Odense lukkes: Vejarbejde udfordrer i weekenden

Krydset ved Niels Bohrs Allé og Campusvej har flere gange været gennem en heftig ombygning. Den kommende weekend lukkes der for indkørsel til Bilka og den nærliggende genbrugsstation fra krydset. Man kan dog køre en anden vej. Arkivfoto: Odense Letbane

Lyskryds i Odense lukkes: Vejarbejde udfordrer i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To vejarbejder i Odense får betydning, hvis du vil rundt i byen i den kommende weekend.

To vejarbejder i Odense kan komme til at få betydning i weekenden, hvis du skal ud og handle, på genbrugsstationen eller rundt i byen.

Fra fredag aften klokken 20 og frem til mandag morgen skal der bygges om for at gøre klar til letbanen ved Bilka og nærgenbrugsstationen ved Niels Bohrs Allé.

Det betyder, at man ikke kan køre ind til Bilka eller genbrugsstationen fra Niels Bohrs Allé, hvor der skal laves kantsten, helleanlæg, skilte, lysstandere og en justering af vejbanen, så vandet løber væk på den rigtige måde.

Det bliver dog ikke helt umuligt at komme til varehuset eller genbrugsstationen. I samme tidsrum kan man køre ind via Ørbækvej og Stærmosegårdsvej.

Ombygningen er blot et af rigtig mange vejarbejder i lyskryds i byen. Op mod 50 kryds skal ifølge Odense Letbane bygges om, inden man kan gå i gang med det sidste arbejde - at lægge spor og gøre klar til prøvekørsler.

Fra fredag klokken 18 og frem til søndag klokken 20 skal der også lukkes et kryds et helt andet sted i byen: Det er ved Roesskovvej og Middelfartvej i Bolbro, hvor det i weekenden ikke bliver muligt at at benytte Roesskovvej, hvis man vil ud til ringvejen eller Middelfartvej.

Har man et ærinde inde på selve vejen, bliver der lavet omkørsler via Stadionvej. Hvis man altså er i bil. Til fods eller cykel kan man stadig passere krydset.

Ifølge Odense Letbane kan beboerne i Bolbro opleve støjende arbejde i weekenden. Arbejdet er lagt i weekenden begge steder for at genere den daglige trafik mindst muligt.

Lyskryds i Odense lukkes: Vejarbejde udfordrer i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce