Stor opbakning da lærerne i Odense onsdag tog imod byrådsmedlemmerne inden byrådsmøde.

Der skortede ikke på opbakning, da de lockoutede lærere inden onsdagens byrådsmøde i Odense omringede hele rådhuset på Flakhaven for at tage imod hvert enkelt byrådsmedlem.

- Håbet er lysegrønt, sagde Odense Lærerforenings formand Anne-Mette Kæseler Jensen, da hun delte grønne kuverter ud med opfordringen til lokalpolitikerne om at gøre deres indflydelse gældende i Kommunernes Landsforening og Folketinget.

Læs stor reportage i Fyens Stiftstidende torsdag.

Og læs om byrådsdebatten: Gribbenes ligrøveri er udskudt

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
4
Løbende lærer: Ikke den samme gnist

Løbende lærer: Ikke den samme gnist

1
Lang lockout: Lærere vil undervise igen

Lang lockout: Lærere vil undervise igen

3
Løfter, der ikke kan holdes: Skoler ville gennemføre afgangsprøver

Løfter, der ikke kan holdes: Skoler ville gennemføre afgangsprøver