Lufthavns-ræs gav 400.000 kr. til kræftramte børn

Lørdag var flyene væk og landingsbanerne i H. C. Andersen Airport i stedet indtaget af store sportsbiler. Gæster havde mulighed for at købe en tur som passager i en af bilerne for priser mellem 200 og 1500 kroner. Foto: Yilmaz Polat
Foto: Yilmaz Polat

Lufthavns-ræs gav 400.000 kr. til kræftramte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eventchef for Sportscar Event, Jack Mogensen, betegner første år i H.C. Andersen Airport som en fin succes

Vejret kunne have været bedre, og det var første år.

Til trods for det lokkede bil- og velgørenhedsarrangementer Sportscar Event, der lørdag blev afholdt i H.C. Andersen Airport, et sted mellem 2000-2500 mennesker ud til lufthavnen nord for Odense, der i dagens anledning var lukket for fly og omdannet til racerbane. Og det besøgstal er eventchef Jack Mogensen fint tilfreds med.

- Men selvfølgelig håber vi på endnu flere gæster næste år, siger han og fortæller, at arrangementet, når det afholdes på Jyllandsringen, trækker cirka 5000 gæster.

Se video fra Sportscar Event

Kommer igen næste år

Det ligger allerede nu fast, at Sportscar Event vender tilbage til H.C. Andersen Airport næste år, da der er indgået en 10-årig aftale.

- Ja, vi kommer igen til næste år, bekræfter Jack Mogensen.

Sportscar Event giver mod betaling folk, der ikke ejer hverken en Porsche eller en Ferrari mulighed for at prøve en tur i superbilerne - dog i passagersædet. Priserne spænder fra 200 til 1500 kroner alt efter hvilke biler, der er tale om.

Ejerne stiller bilerne gratis til rådighed og agerer selv chauffører. Overskuddet går til Børnecancerfonden, som nu kan glæde sig til, at en check på cirka 400.000 kroner fra arrangementet i H.C. Andersen Airport er på vej, oplyser Jack Mogensen.

Lufthavns-ræs gav 400.000 kr. til kræftramte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce