Vejret er til det. Og der kan være endnu en god grund til at holde hænderne dybt i lommerne, når man bevæger sig rundt i Odense. På Banegårdspladsen var der i løbet af ugen lommetyve på spil. Endda to på en gang.

Ifølge en anmeldelse til politiet var det et noget særpræget par, der gik i lommerne og stjal fra en odenseaner. Til politiet har ofret beskrevet dem som: A: Dansk udseende mand, 35 år og 175 cm høj. Kort lyst hår. Han var fedladen og rødmosset i ansigtet, havde et stort rundt hoved og var i øvrigt iført en ternet skjorte, en lys tynd jakke og jeans. Han medbragte en sportstaske og var ledsaget af en formodet medgerningsmand, der kun kan beskrives sådan her: En mand, tynd og ikke nærmere.

Banegårdspladsen er for alvor blevet befolket de senere uger, fordi en række busruter har flyttet stoppesteder til Østre Stationsvej ved den gamle og nye banegård.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune