Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Lokale produkter på menukortet


Lokale produkter på menukortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Fisk fra Kerteminde, fynske frilandsgrise og skinke fra Svendborg.

Under bæredygtighedskonferencen er der lagt væk på, at den mad, deltagerne spiser, er produceret lokalt, så den ikke skal transporteres langt.

- Produkterne skal være bæredygtige for at leve op til konferencens indhold, siger Martin Schou Knudsen, inspektør på Hotel H.C. Andersen, der bespiser de i alt 350 konferencedeltagere.

En undtagelse er dog laksen. Den kommer helt fra Shetlandsøerne og fragtes hertil i lastbil, skriver konferenceavisen One Small Update. (rkr)

Lokale produkter på menukortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.