Løvemanden er fundet: Kravlede ind til zoos løver to gange

Løverne i Odense Zoo har to gange haft besøg af den samme mand. En 33-årig københavner, der kastede pølser ind til dem. Foto: Michael Bager

Løvemanden er fundet: Kravlede ind til zoos løver to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har fundet den 33-årige mand, der den 8. juli kravlede op på et hegn til løverne i Odense Zoo og kastede pølser ind til dem. Han har gjort det før.

En 33-årig mand fra København er nu sigtet for to gange at være kravlet ind til løverne i Odense Zoo. Det fortæller politikommissær Leon Sørensen fra Fyns Politi til fyens.dk. Politiet kom på sporet af manden via flere tip, da historien om den ukendte pølsekaster gik landet rundt. Det var i søndags at flere gæster i zoo så, hvordan manden via åstien kravlede over et hegn til haven og dernæst op på hegnet til løverne. Her kastede han pølser ind til løveflokken.

- Vi fik kontakt med ham torsdag over middag. Han har erkendt at være kravlet ind til løverne to gange. Den 8. juli, som var meget omtalt, men også om natten den 29/6. Den episode kender vi kun fra hans egen forklaring, fortæller Leon Sørensen.

Den 33-årige københavner har relationer til Odense, og det var her man fik kontakt med ham.

Hvorfor manden to gange forsøgte at komme helt tæt på løverne er dog fortsat uklart.

- Selv om vi har afhørt manden, så er det fortsat uklart, hvorfor han ville ind til løverne. Han har ikke kunnet give os noget motiv i forbindelse med afhøringerne.

Til gengæld har manden afvist, at han ville skade dyrene ved eksempelvis at smide forgiftet kød ind til dem.

- Han har selv forklaret, at det kød og de pølser han smed ind ikke var forgiftet. Men vi vil fortsat have undersøgt de ting han smed ind, siger Leon Sørensen.

Da manden i søndags kravlede op på det inderste hegn til løveflokken og sad og kastede kød ind, så flere vidner, hvordan i hvert fald en løve langede ud efter ham med poten. Men der er ingen tegn på at han blev ramt ved episoden.

Den 33-årige er sigtet for husfredskrænkelser. En paragraf i straffeloven der har en straframme fra bøder og op til seks måneders fængsel. Da den 33-årige har erkendt, bliver sagen nu sendt videre til anklagemyndigheden.

Løvemanden er fundet: Kravlede ind til zoos løver to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce