Løbere løber penge hjem til børns ferie


Løbere løber penge hjem til børns ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når 1500 løbere deltager i Nytårsløbet har mange af dem også doneret penge til organisationen Red Barnet

Odense: Det er ikke kun 1500 løbere, der nytårsaftensdag får noget ud af at løbe det traditionsrige Nytårsløbet i Odense. Det gør en lang række børn også.

Sammen med deltagergebyret har mange løbere doneret penge til Red Barnet, og sammen med en ekstra sum penge fra løbsarrangørerne bliver det til i alt 12.000 kroner.

- Vi er glade for, at vi med vores lille bidrag kan være med til at gøre en forskel for børn i Odense, idet pengene går til ferieoplevelser for lokale børn, fortæller løbsleder Torben Simonsen, H.C. Andersen Marathon.

Nytårsløbet finder sted fra klokken 11 på årets sidste dag fra Hunderupskolen på Solfaldsvej, og de 1500 løbere skal ud på enten fem kilometer eller 10 kilometer.

Beløbet vil ifølge Torben Simonsen blive overrakt til Jan Due Christensen fra Red Barnet i forbindelse med præmieoverrækkelsen efter løbet.

Løbsarrangørerne kigger i øjeblikket spændt på vejrmeldingerne, for sne kan være med til at ændre ruten i sidste øjeblik.

Kigges der tilbage i løbets historie har det været afviklet i snevejr i 2001 og 2005. Sker der igen torsdag i næste uge vil det være med et firårigt interval. Et år var det så slemt med sne og is, at ruten måtte ændres, simpelthen fordi det ellers var umuligt at komme frem.

Trafikken dirigeres

Trafikken vil før, under og lige efter løbet blive reguleret af hjemmeværnspolitiet flere steder på ruten, men forventes at være normal igen fra klokken 12.

For at skabe stemning i målområdet vil arrangørerne uddele flere hundrede fløjter til publikum, som kan give løberne fuld musik frem til målstregen.

Nytårsløbet har siden 2002 været arrangeret af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Fjordager IF og Multiatleten.

Løbere løber penge hjem til børns ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce