Løb en tur i Vollsmose: Moserunden vokser år for år

Sidste år deltog omkring 700 løbere i Moserunden, et motionsløb i Odense-forstaden Vollsmose på veje, stier og blandt grønne områder og søer. Foto: Jørgen Gregorsen

Løb en tur i Vollsmose: Moserunden vokser år for år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For sjette gang arrangeres motionsløbet Moserunden i Vollsmose, og alle førsteårs-elever fra Mulernes Legatskole er med. Oplev Vollsmose med stinet, grønne områder og søer.

Når motionsløbet Moserunden tirsdag den 4. september finder sted for sjette gang er det med et voksende antal deltagere år for år.

Sidste år deltog tæt ved 700, og foreløbigt er der i år forhåndstilmeldt over 500, og med forventning om at nå sidste års tal.

For mange af dem, som skal løbe rundt i Vollsmose, er førsteårs-elever fra Mulernes Legatskole.

- Skolens holdning er, at det forpligter at være en del af Vollsmose, og vi vil gerne vise, at vi er stolte af at være en del af bydelen. Det kan vi blandt andet gøre ved at understøtte et lokalt initiativ som Moserunden, siger rektor for Mulernes Legatskole, Torben Jakobsen.

Langt de fleste af gymnasiets elever er ikke lokale fra området, men kommer fra hele Odense, Kerteminde og Nordfyn, og løbet er derfor en god anledning til at introducere dem til Vollsmose-bydelen i Odense - en bydel med knap 10.000 indbyggere.

Også Rågelund Efterskole og flere andre efterskoler stiller med grupper af elever til arrangementet.

For hele familien

Målgruppen for løbet er hele familien, da der er tre distancer at vælge imellem. Børneløbet er på 2,2 kilometer og kun for dem i alderen 5-14 år. Børneløbet begynder klokken 18.30, og alle børn får en medaljer.

De unge og voksne har start på den lange distance på 10 kilometer klokken 19, og 5 kilometer klokken 19.05.

- Vollsmose er et spændende område, som man ikke umiddelbart ser, når man kører forbi firkanten. Inde i området er der fantastiske grønne områder med adgang til stinet, små søer og aktivitetspladser, og vi håber, mange fynboer har lyst til at se området og deltage i arrangementet, siger Torben Simonsen, løbsleder i HCA Marathon, som sammen med Fjordager Løb og Mulers Legatskole står som arrangører.

Start og mål sker ved Mulernes Legatskole på Gillestedvej, hvor der også er parkering. På skolen er der mulighed for omklædning, bagageopbevaring, toiletter og badefaciliteter.

Har man lyst til at deltage kan man melde sig til online frem til den 2. september klokken 23.59. Eftertilmelding sker på løbsdagen på Mulernes Legatskole fra klokken 17.30.

Løb en tur i Vollsmose: Moserunden vokser år for år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce