Tahir Siddique og hans medarbejdere skal hele tiden være på tæerne for at få tilfredse kunder og holde konkurrenterne stangen.

Odense: Tjekkiske Peter Jerie, der fik idéen til LiveScore, var en sand first mover. Da han i 1998 lancerede resultatservicen, var en af de mere geniale ting, han fandt på, nok at kalde den netop Livescore og registrere den som varemærke.

For selve ordet "livescore", der kan oversættes til "stillingen lige nu", er blevet et begreb i sig selv. Det er det, man bruger som søgeord på nettet eller i en app store, hvis man skal lede efter en resultatservice, og det er selvklart en kæmpe fordel for LiveScore.

Til gengæld er der mange konkurrenter på markedet, som læner sig op ad navnet, og det er hele tiden en kamp for Livescore og dermed Tahir Siddique og hans medarbejdere at fastholde den ledende position på markedet.

Nogle af de vigtigste nøgleord er hurtighed, pålidelighed og præcision. Og frem for alt brugervenlighed.

LiveScore bruger i høj grad underleverandører til at indhente data fra alverdens sportskampe.

- Men vi er i stigende grad begyndt at arbejde med firmaer, som har folk på stadion til kampene, for at vi kan være endnu hurtigere, fortæller Tahir Siddique.

LiveScore-appen er netop kommet i en version 3.0, og ligesom i de foregående versioner er noget af det, man lægger mærke til, eller snarere ikke lægger mærke til, annoncerne.

De er nemlig meget diskret placerede på den gratis app, og det er med velberåd i hu.

- Vi kunne sagtens have det dobbelte i annonceindtægter, men vi ønsker ikke, at brugerne forstyrres af annoncer, siger Tahir Siddique.

- Glæden for mig som forretningsmand er at lave noget, som folk har brug for. Og at få det til at virke og fungere, tilføjer han. Og fortæller om, at han var kisteglad, da han engang så fodboldikoner som Peter Schmeichel og Norman Whiteside stå og bruge appen. For det var en stor anerkendelse.

Masser af ideér

I det hele taget går det igen, når Tahir Siddique taler om de projekter, han har gang i, at han mest af alt brænder for at udvikle noget, mennesker kan bruge. Mere end de penge han kan tjene.

Han har flere planer. Blandt andet en jobportal til fodboldspillere og -klubber, der snart bliver lanceret, når et par samarbejdspartnere er endeligt på plads.

- Jeg får idéer hele tiden, og jeg arbejder blandt andet med en rejse-app, fortæller Tahir Siddique.

Det skal være sådan en, hvor man kan se, hvem i ens netværk, der er i et område, når man er ude at rejse. Både som turist og i arbejdsøjemed.

- Jeg ved for eksempel, at der plejer at komme 3000 skandinaver, når Manchester United spiller hjemmekamp. På sådan en app vil de for eksempel kunne se, hvor de andre er henne, og hvor de gode pubber er, og hvor man kan mødes før og efter kampen, siger Tahir Siddique.

  • Eriksen_Jesper_Mads_(2015)_005

    Af:

    Årgang 1963. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1989. Arbejder primært på Odense-redaktionen, men også med kultur og sport. All-round-reportage-journalist og klummeskriver.

Mere om emnet

Se alle
Direktør for LiveScore: Familiemanden med den gyldne app

Direktør for LiveScore: Familiemanden med den gyldne app