Søren Okholm og hans Allstar-band hygger om publikum med klassiske amerikanske og danske julesange på Dexter lillejuleaften. Bandet opfordrer publikum til at komme og høre eller genhøre charmerende og groovy udgaver af "Winter Wonderland", "White Christmas", "The Christmas Song", "Rockin' Around The Christmas Tree", "Silent Night", "Let It Snow" og "Temaet fra Jullerup Færgeby" samt mange flere kendte sange.

Okholm & Xmas Allstars består af lutter kendte navne på den danske musikscene. Ud over sangeren Søren Okholm kendt fra blandet andet "Stjerne for en aften" er det saxofonisten Morten Øberg, guitaristen Morten Nordal, bassisten Bo Gryholt og trommeslageren Kristian Karottki. Alle sammen professionelle og rutinerede musikere, som spiller med hinanden i forskellige konstellationer.

Ud over julesangene består repertoiret af et varieret udvalg af uopslidelige jazz- og soulklassikere af Stevie Wonder, James Taylor og Marvin Gaye. Okholm Xmas Allstars har i en årrække spillet koncerter på en café i Odense lillejuleaften, men har i år opgraderet til Dexter, som bandet kalder den perfekte ramme.

Koncerten foregår lørdag 23. december klokken 20.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.