Lille hotel med i stor kæde

Frederik VI's hotel vest for Odense kommer nu med i kæden Small Danish Hotels, der rummer 77 kroer og hoteller landet over. PR-foto.

Lille hotel med i stor kæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik VI's Hotel på Rugårdsvej i Slukefter vest for Odense kommer nu med en større landsdækkende kæde af små kroer og hoteller i Danmark. Det er kæden Small Danish Hotels, hvor man nu kan finde det historiske hotel, der startede som kro i 1822 og siden har vokset sig større med 62 værelser og faciliteter til konferencer for firmaer og weekendophold.

- Det er en af de stærkeste hotelkæder i Danmark. Her på Frederik VI's Hotel har vi fulgt kæden i nogle år, og de gør det godt på alle parametre både i forhold til forretnings- og fritidssegmenter. Samtidig har vi et produkt, der passer godt ind i det, Small Danish Hotels tilbyder, og vi er sikre på, at vi kan supplere hinanden rigtig godt, siger administrerende direktør for Frederik VI's Hotel, Jens Pedersen i en pressemeddelelse.

Kæden består af 77 kroer og hoteller over hele landet, og hos kæden glæder man sig over samarbejdet.

- Vi oplevet øget efterspørgsel på hoteller i de danske storbyer. Derfor er vi glade for samarbejdet med Frederik VI's Hotel, som er et attraktivt og centralt placeret hotel både for ferie- og forretningsmarkedet, siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Lille hotel med i stor kæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce