Lig fra Odense Kanal endnu ikke identificeret


Lig fra Odense Kanal endnu ikke identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har fundet en nøgle på det lig, som onsdag aften drev i land ved Odense Kajakklub. Men endnu er det ikke lykkedes at identificere manden.

OPD. KL. 15.10: Onsdag aften drev liget af en mand i land ved Odense Kajakklub på Østre Kanalvej.

- Liget lå i vandet ved siden af nogle flydepontoner, som kajakklubben bruger. Der er umiddelbart intet, der tyder på, at der har fundet en forbrydelse sted, siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

- Umiddelbart ser det ud som om, han har ligget i vandet i en uge - formentlig længere. Han er cirka 175 centimeter høj og iført cowboybukser og T-shirt, fortæller Hans Frederiksen.

Liget blev torsdag morgen bragt til ligsyn for at fastslå dødsårsagen. Og tidligt på eftermiddagen kunne politiet fortælle, at det drejer sig om en mand af formentlig asiatisk afstamning mellem 25 og 45 år. Men det har endnu ikke været muligt at identificere manden, fortæller Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Derfor vil politiet nu forsøge at finde frem til mandens identitet ved hjælp af hans tænder og fingeraftryk. 

- Derudover er der fundet en nøgle på manden, og vi arbejder i øjeblikket på at finde ud af, om den stammer fra et af boligselskaberne i Odense.

Sådan en nøgle er vel lidt en nål i en høstak?

- Jo, men vi har været i kontakt med nogle andelsboligforeninger, som vi havde en fornemmelse af, at nøglen kunne stamme fra. Det viste sig også, at det var et system, som har været brugt i en andelsforening tidligere, men som ikke anvendes længere, så det var et blindt spor. Men vi prøver stadig, siger Henrik Justesen.

Fyns Politi kender ikke til savnede personer, der passer på signalementet.

Lig fra Odense Kanal endnu ikke identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce