Den første blev afviklet den 2. april. Og allerede nu er den førstkommende tur i maj helt booket. Dermed tegner en ídé med at lave guidede cykelture langs med letbanens strækning på 14,4 kilometer til at blive lidt af et hit. På turene er der guide på, og når man starter ved Tarup Centers hovedindgang, så går der cirka tre timer inden man slutter på Hjallese Station.

- Letbanen bliver langt mere virkelig, når man cykler langs den kommende bane, lyder det fra Jens Henriksen fra Cyklistforbundet i Odense, der gerne anbefaler den til andre.

Alle ture afvikles om søndagen mellem 10 og 13, og vil man med i feltet skal man tilmelde sig på Odense Letbanes hjemmeside. Førstkommende ledige tur er 4. juni og så er muligheden der også 6. august, 3. september og 1. oktober.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune