Leonard Cohen til salg

En sortklædt mand falbyder et eller andet, som folk ikke vil have op til koncerten med Leonard Cohen. Det var billetter til koncerten, som han solgte. Prisen. Uvis. Men billetterne koster som udgangspunkt 650 kr. Så de har sikkert ikke været billigere ...
Tilbagelænet, komfortabelt, stilfærdigt. Nobelt. Publikum til koncerten med den aldrende canadiske stjerne Leonard Cohen kunne ikke være mere nydeligt. Ikke en flaske blev kastet, ingen råbte, og politihjemmeværnet havde ingen kontroverser - okay, der var lige et par taxaer for meget en gang imellem.

Men det var med vidt forskellige indfaldsvinkler mænd og kvinder kom. Alle selvfølgelig for at lytte til den stemningsmættede næsten meditative basstemme, men Leonard kan et eller andet med damerne, som et par friske københavnske piger Michelle og Lise bekræftede.

Leonard Cohen i Odense


- Han går lige i trussen. Og vi ved godt, at han er 75 år, men han er næsten bare blevet endnu mere sexet, sagde de to, mens de delte en flaske isnende hvidvin mens de ventede på at blive lukket ind.

- Cohen er til det pæne publikum, og jeg må sige, at det går stille og roligt med at få folk ind. Alle er komemt i god tid, og alle er indstillet på at få en fantastisk aften, sagde Tue Kempf fra Odense Sport Event, som styrede showet. Før, under og efter. Især det med efter, for søndag skal der være fri bane til Opera på Engen, som sikkert trækker dobbelt så mange som de 12.000, der var til leonard Cohen.

Se flere billeder fra koncerten så snart det er muligt
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Sangeren og digteren Leonard Cohen er død 82 år gammel

Sangeren og digteren Leonard Cohen er død 82 år gammel

Monotoniens mester fik hjælp af mørket

Monotoniens mester fik hjælp af mørket

Cohen indtog også Odense

Cohen indtog også Odense