Ledeord


Ledeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BENT AASKOVEN fra Vestfyns Golfklub mødte frem med masser af inspiration til torsdagsrunden. Blandt gaverne til hans 60 års-dag var en tur til The Open på Royal Troon, men skønt Aaskoven fulgte verdens bedste spillere gennem fire dage, lykkedes det ham ikke at lure dem putte-kunsten af. - Det varede 14 huller, før jeg fandt ud af, at Odensebanens greens er lynhurtige, sagde han efter sit forgæves angreb på en plads i finalen.

Det er ikke kun Stiften Cup, som fylder 10 i år. Det gør også Blommenslyst-banen i Vejrup, og det fejres med to selskabelige matcher den 6. og 7. august. Blommenslyst Golfklub har nu 750 medlemmer og vil gerne leje jord til endnu ni huller ud over de 18, fortalte formanden, MARTIN GRAVERSEN.

Odenses STIG LARSEN, der triumferede i C-rækken med 39 point, var i de tidligere morgentimer så langt foran resten af feltet, at han og hans makker, ULLA KIELSTRUP fra Eventyr Golf, blev passet op af banekontrollør BENT BARLEBO, der slet ikke troede, at de var med i matchen. Banen er lukket, så husk nu at træde til side, hvis I bliver indhentet, formanede Barlebo. Men ingen indhentede Kielstrup og Larsen, der kom i mål en hel time før næste hold.

Samme Stig Larsen havde i øvrigt afbrudt samarbejdet med sin mangeårige Stiften Cup-caddie, PETER WHIT-MARSH, forestillingsleder ved Odense Teater. - Det var nok klogt, for vi kom kun i avisen og aldrig i finalen, erkendte Whitmarsh, der i stedet har fået en tjans som serveringsmand ved forfriskningsstedet mellem 9. og 10 hul.

HANS AAGE KOFOED, der fra sin direktørtid i Odense Zoo er vant til at færdes i det fri, befandt sig også godt i Hollufgård-naturen, hvor han efter en småtynd start spillede flot på hjemvejen og med 34 point mageligt kvalificerede til søndagsfinalen.

foto: kim rune

Ledeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce