Læsere om ny kæmpepark: Naturen er dejlig i sig selv


Læsere om ny kæmpepark: Naturen er dejlig i sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad tænker de om planerne for en ny og stor bevægelsespark i et 50 hektar stort område omkring Syddansk Universitet og også Nyt OUH? Og hvad kan få dem til at bruge parken? Avisen spurgte nogle af de læsere, der ved et Café Stiften-arrangement mandag var med til at trampe de første stier.

Anni Schwartz, Sanderum
Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Det er svært lige at forestille sig, hvordan området bliver. Men vi kan godt lide at bruge naturen til for eksempel at gå og cykle ture, og jeg kan da godt forestille mig, at vi kunne komme til at bruge parken. Det kan være sammen med mine veninder med en god madkurv, eller sammen med vores barnebarn, som vi måske kan gå oppe i trætoppene med - ligesom man kan på Egeskov. Men ellers kan jeg bedst lide, at det bare er natur.

- Vi bor i nærheden af den nye Elmelund Skov, og der kunne vi godt bruge nogle asfalterede stier til at cykle på i stedet for kun grusstier. Det er lidt nemmere. Og det kunne man måske også få her, hvor området er så stort.

- Det bliver også dejligt for både de studerende og for pårørende og patienter på Nyt OUH at have sådan et område tæt på. Det betyder rigtig meget som patient og pårørende at kunne komme ud, og man kunne måske lave nogle små hytter eller overdækkede steder, hvor man kan sidde i al slags vejr.

Eva Therkelsen og Sten-Erik Wessel Brand, Odense M
Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Naturen er dejlig i sig selv, så man behøver ikke gøre alt muligt ved området. Der skal ikke være mountainbikeruter og den slags, for det er der andre steder, og de mennesker skal nok få rørt sig. Hvis der skal være noget, skal det mere være aktiviteter til den helt almindelige familie. Det kunne for eksempel være cykelstier, skiftende kunstudstillinger og nogle plancher rundt i området, der beskriver, hvad man kan opleve af dyr og planter.

- Vi bor tæt ved, men bruger meget sjældent stedet. Området har ikke ry for at være meget andet end en byggeplads, så det er vigtigt at udbrede kendskabet til, at det er mere end det.

Svend Otto Knudsen, Nr. Lyndelse
Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Jeg synes, det er en god idé med projektet. Det er jo et kæmpe område, og det skal ikke være beton det hele. Jeg kunne godt tænke mig nogle stier og også bænke, hvor man kan sidde og filosofere lidt. Nogle oversigtskort over området kunne også være en idé - og nogle skilte til at vise vej.

- Jeg bor i Nr. Lyndelse, og med den nye supercykelsti er der ikke ret langt, så jeg kan godt forestille mig, at jeg vil bruge området. Vi har en natursti, hvor vi bor, og det er dejligt at komme ud og gå ture.

Læsere om ny kæmpepark: Naturen er dejlig i sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce