Skattestigning eller ej? Debatten fortsætter med at dele læserne i Odense. Borgmester Anker Boye (S) skal gribe i egen barm - og spare blandt andet kommunikationsfolk væk, foreslås det.

Tirsdag kom det frem, at flertallet i Odense Kommune ønsker at hæve skatten med et procentpoint. Et forslag, der i den grad deler de fynske læsere.

Fredag bringer Fyens Stiftstidende to opslag med reaktioner fra læserne.

Der er dem, der er villige til at betale mere, dem der kalder det en glidebane - og så er der dem, der opfordrer Boye til at gribe i egen barm - og spare blandt andet kommunikationsfolk væk:

"Men Anker Boye, prøv for en gangs skyld at gribe i egen barm, du kan uden de store problemer starte med at indskrænke den horde af støttepædagoger, du er omgivet af, kommunikationsrådgivere, marketingsprofeter og hvad de ellers er udstyret med af fine titler til store, endda meget store lønninger," skriver Poul Torbensen i et læserbrev i fredagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Læs mere: Afstemnning: Vil du betale mere i skat?

"Dermed kunne de medarbejdere, du henviser til, få noget af trykket taget af, for det er vel disse produktive medarbejdere, du skubber foran i din klagesang? At det selvforskyldte udsultede område, der hedder børn og unge, har måttet stå for skud, og da i en sådan grad, at kommunen ikke engang har opfyldt lovbestemte forpligtelser, er simpelthen rystende," fortsætter han.

Du kan læse debatindlæggene her - og deltage i debatten herunder.

Afstemning
Vil du betale mere i skat?


  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.