LO-boss tog konen med til 1. maj


LO-boss tog konen med til 1. maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harald Børsting tordnede mod regeringen fra morgenstunden på 1. maj tale i Odense.
Og så var det første gang i mange år, at hans hustru, Lillan Knudsen, holdt tale lige efter ham.

Måske havde Anker Boye sovet over sig. I hvert fald susede han rundt om hjørnet på sin cykel, netop som avisens udsendte var gået ud af døren fra DSU's morgenmøde i Odense.

Så han nåede ikke at høre de to inviterede talere fra fagbevægelsen, LO's formand Harald Børsting og LO's formand for faglige seniorer Lillian Knudsen. Som i øvrigt er gift med hinanden.

Salen i LO's faglige seniorers hus på Tolderlundsvej var næsten fyldt med folk, der gerne ville høre to af fagbevægelsens absolutte sværvægtere fra morgenstunden. 

Der var veteraner fra mange tidligere 1. maj-møder, unge kvinder med børn og DSU-medlemmer, som sørgede for, at der var rundstykker og kaffe til alle.

Der var også en række kandidater til byrådet, som Helle Nielsen, Torben Hjort, Jesper Kinch, Claes Larsen og Leif Knudsen.
 
- Det ser slemt ud med de nye arbejdsløshedstal. Vi skal bruge 1. maj til at prøve at råbe regeringen op, sagde Harald Børsting i sin tale.

- Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal mene om ham, sagde han om den nye statsminister, Lars Løkke Rasmussen, mens folk grinede.

I sin tale talte Lillian Knudsen mest om ældres vilkår i samfundet i dag.

Følg 1. maj i løbet af dagen på fyens.dk, og læs mere i avisen i morgen.

LO-boss tog konen med til 1. maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce