Kvinder skal hjælpe Anker Boye til magten

Selv om de kigger i hver sin retning, trækker de helt sikkert i samme retning til valget. Her tre af Socialdemokraternes kandidater, der var med, da stemmetallene fra urafstemningen blev offentliggjort mandag aften, fra venstre Olav Rabølle Nielsen, Tina Maria Lund Kristensen og Helle Nielsen.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kvinder skal hjælpe Anker Boye til magten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire kvinder højt på Socialdemokraternes opstillingsliste til valget.
Olav Nielsen er højst placerede nye kandidat på listen.

Odense: Socialdemokraterne kan fremvise en liste til byrådsvalget med fire kvinder blandt de ti øverste kandidater lige efter borgmesterkandidaten Anker Boye.

Det ligger fast, efter at stemmerne fra urafstemningen var talt op tirsdag aften.

Anker Boye er for længst valgt som spidskandidat, men allerede som den næste på listen kommer en kvinde, LO-formanden Helle Nielsen, som ved sidste valg havde tredjepladsen på listen.

Tina Bue Jensen indtager en femteplads, mens to nye ansigter, Katrine Krebs og Tina Maria Lund Kristensen indtager pladserne som nummer otte og ti.

En tredje ny kandidat, Humlehaveskolens leder, Olav Rabølle Nielsen, kom ind som nummer syv på opstillingslisten.

- Nu er jeg jo så højt på listen, at jeg risikerer at blive valgt. Men det er jeg også klar til, siger Olav Rabølle Nielsen.

Socialdemokraterne har denne gang sideordnet opstilling, hvilket betyder, at det alene er de personlige stemmer, der afgør, hvem der er valgt.

Så en placering langt nede på listen kan teoretisk godt give valg. Placeringen giver dog et fingerpeg om, hvordan kandidaterne står i partiets interne hieraki.

Læs flere kommentarer fra både nye og gamle kandidater i reportagen i morgen i Fyens Stiftstidende, hvor hele opstillingslisten også kan ses.

Kvinder skal hjælpe Anker Boye til magten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce