Kvindelig røver fik sin pause


Kvindelig røver fik sin pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FÆNGSLET: Lavede røveri mod SuperBrugsen for at komme tilbage bag lås og slå
ODENSE: Det er de færreste, der ligefrem vil låses inde i en arrestcelle. Men en 30-årig odenseansk kvinde fik det i går som hun ville, da byretten varetægtsfængslede hende frem til den 10. august.

- Jeg trænger til en pause. Det går ikke særlig godt udenfor i øjeblikket, sagde kvinden, der er stofmisbruger, med en stribe domme for tyverier og mere eller mindre vellykkede smårøverier bag sig.

Der skulle et røveri mod SuperBrugsen iSkt.Jørgens Gade tirsdag ved 18-tiden til, for at hun kunne komme tilbage i arresten.

- Jeg gik først op på politigården og tilstod en masse ting, men det var ikke nok til at få mig fængslet. Det kan da ikke passe, at jeg skal lave et røveri, men så sagde jeg fint! Hvis det skal være sådan, så går jeg ud og laver et røveri, forklarede kvinden lavmælt og grådkvalt.

Hun er i øjeblikket i metadonbehandling og får også medicin for sin psykiske tilstand.

Og da hun ved middagstid i går blev fremstillet i retten, var det tydeligt, at hendes krop manglede metadonen.

Røveriet gik ud over SuperBrugsen ISkt.Jørgens Gade, hvor den 30-årig kvinde slog hårdt i kasseapparatet og begyndte at vælte varer i butikken, for at give ekspedienten indtryk af, at hun mente det alvorligt, når hun sagde der var tale om røveri.

Med sig fik hun omkring 3200 kroner, og da hun kort efter røveriet blev pågrebet havde hun afleveret de 1700 til en, hun skyldte penge for stoffer.

Vil undgå Odense

- Jeg betalte gælden, når jeg nu alligevel havde penge. Men det var ikke derfor, jeg lavede røveriet. Jeg ville bare have en pause, forklarede hun.

Og det får hun så nu.

Allerhelst i en anden arrest end Odenses.

Her vil man nemlig nedtrappe hendes metadon, og fratage hende en del af hendes lægeordinerede medicin.

- Jeg vil meget gerne til Svendborg eller Assens, lød det grådkvalt fra kvinden.

Her ser man nemlig mildere på medicinering og metadonforbruget end i Odense.

Og da de medfølgende kriminalbetjente havde lovet hende at gøre, hvad de kunne for at skaffe hende en plads uden for Odense, rejste hun sig og blev ført tilbage til sin celle.

Når hun om knap en måneds tid skal have forlænget sin fængsling, er sagen tæt på at kunne afgøres med en dom.

Kvinden har tilstået røveriet og flere tilfælde af tyveri. Og tilbage er kun, at lægerne på de psykiatriske afdelinger iOdense og Middelfart skal aflevere erklæringer om kvindens mentale tilstand.

Kvindelig røver fik sin pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce