Kvindecafé: Vandpibe café i Bazar Fyn fortrinsvis kun for kvinder

Susanne Kaya er daglig leder af Shisha Delux. Foto: Hasse Frimodt

Kvindecafé: Vandpibe café i Bazar Fyn fortrinsvis kun for kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shisha Delux har åbent seks dage om ugen kun for kvinder, om lørdagen har mændene dog også adgang

Her kommer man, fordi man er kvinder og ønsker at sidde sammen med andre kvinder og nyde ro og fred uden mænd omkring sig
Susanne Kaya
Shisah Delux
Shisah DeluxBazar Fyn

Thriges Plads

Åbent kun for piger søndag-torsdag kl. 14-23, fredag kl. 14-01

Lørdag er der åbent kl. 14-03 for begge køn

Facebook: Shisha Delux

Alle kvinder er velkommen

Susanne Kaya er ansat som daglig leder hos Shisha Delux, der ligger i Bazar Fyn, Thriges Plads. Susannes opgave er at skabe rammerne for et hyggeligt café miljø, hvor man seks dage om ugen søndag til fredag udelukkende holder åbent for kvinder.

- Det er et spændende koncept, siger hun. - Alle kvinder er velkomne uanset farve eller religion. Her kommer man, fordi man er kvinder og ønsker at sidde sammen med andre kvinder og nyde ro og fred uden mænd omkring sig. Shisha Delux er en vandpibe café, hvor kvinderne også har mulighed for at nyde forskellige snacks som f.eks. nachos, pandekager og vafler. Ligeledes serverer vi frugt, smootie, te, kaffe og forskellige ikke alkoholiske drinks.

Shisha Delux
Shisha Delux - vandpibe caféBazar Fyn, Thriges Plads

Åbent kun for kvinder søndag-fredag.

Åbningstider: Søndag-torsdag kl. 14-23, fredag kl. 14-01

Åbent lørdag kl. 14-03 og her har mænd også adgang
I Bazar Fyn ligger Shisha Delux som er en café fortrinsvis for kvinder. Susanne Kaya er ansat som daglig leder. Foto: Hasse Frimodt
I Bazar Fyn ligger Shisha Delux som er en café fortrinsvis for kvinder. Susanne Kaya er ansat som daglig leder. Foto: Hasse Frimodt

Snak, dans og hygge uden mænd

Caféen, der ligger inde i Bazar Fyn, har plads til ca. 70 gæster. Her kan man sidde og slappe af i sofamiljøer, alt imens man ser tv eller hører musik.

- Der er en helt fantastisk stemning i caféen, når det kun er kvinder, der kommer her. Der bliver snakket, danset og slappet af. Her kommer danske og udenlandske kvinder. - Der er kvinder, der i dagligdagen bærer tørklæde, som smider tørklædet, når de er i caféen, fordi de hos os har muligheden for at slappe af uden. Jeg elsker mit arbejde her hos Shisha Delux, fordi stemningen er så afslappende og hyggelig, siger Susanne Kaya.

Susanne har over otte års erfaring indenfor restaurationsbranchen. Og gæsterne er i trygge hænder hos hende, fordi hun var en af de første kvinder i Danmark, der blev uddannet som dørmand.

Lørdag må mændene være med

En dag om ugen og det er lørdag åbnes der op for mænd.

- Lørdag er den eneste dag, hvor mænd har adgang. Og det gælder både mandlige gæster og medarbejdere. Den ene dag om ugen er det muligt for mændene at komme i caféen og nyde en vandpibe. Vi har nogle super lækre vandpiber med over 25 forskellige smagsvarianter af mærket Social Smoke. Vores tobak er af top kvalitet, og vi har altid nye, spændende smagsvarianter, som vi prøver os frem med, for at kunne tilbyde vores gæster de bedste smagsoplevelser, siger Susanne Kaya.

Shisha Delux er også muligt at leje. Så står man og skal holde en fest eller en komsammen, så er Susanne Kaya altid klar med et godt tilbud.

Kvindecafé: Vandpibe café i Bazar Fyn fortrinsvis kun for kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce