Kvinde slynget ud af bil i lyskryds

Ambulance med udrykning fotograferet i Odense
Foto: Michael Bager

Kvinde slynget ud af bil i lyskryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag morgen er de to sværest tilskadekomne erklæret uden for livsfare efter en ulykke mandag aften, hvor to biler stødte sammen ved Nyborgvej i Odense.

Odense: Det var muligvis et overset rødt lys, der mandag aften var skyld i en alvorlig bilulykke i krydset ved Nyborgvej, Blangstedgårdsvej og Munkerisvej.

Odense Brandvæsen blev klokken 21.58 tilkaldt til stedet, blandt andet for at hjælpe med at få en mand fri, som sad fastklemt i en af de to biler, der var involveret i ulykken.

Fyns Politi har mistanke om, at ulykken skete, da en kvindelig bilist, som kom kørende ad Munkerisvej, overså et rødt lys og fortsatte ud i krydset. Her kom en bil med tre personer kørende over krydset fra Blangstedgårdsvej i retning mod Nyborgvej.

Uden for livsfare

De to biler ramte hinanden, og en 69-årig mand fra Odense, som sad i den påkørte bil, blev klemt fast. Odense Brandvæsen måtte fjerne taget på bilen for at få manden ud. En 61-årig kvinde, som sad i samme bil, blev slynget ud af bilen. Det oplyser Lars Holm fra Odense Brandvæsen.

Alle fire blev kørt til Odense Universitetshospital. Tirsdag morgen er de to sværest tilskadekomne erklæret uden for livsfare, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede til Fyens.dk.

Kvinde slynget ud af bil i lyskryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce