Kvinde overfaldet: Politi søger stadig vidner

En 22-årig kvinde blev natten til lørdag blevet udsat for et overfald i nærheden af Syddansk Universitet i Odense.
Foto: Michael Bager

Kvinde overfaldet: Politi søger stadig vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden Fyns Politi tidligt lørdag morgen på Twitter og i en pressemeddelelse efterlyste vidner til et overfald på en 22-årig kvinde, der havde været til årsfest på Syddansk Universitet i Odense, har politiet fået flere henvendelser om sagen.

Endnu er der dog ifølge vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist ingen af henvendelserne, der ventes at give et gennembrud i efterforskningen. Politiet vil derfor fortsat gerne høre fra folk, der kan have set eller hørt noget i forbindelse med overfaldet.

Det skete på stisystemet nær Munkebjergvej og Forskerparken. Politiet modtog anmeldelse om overfaldet klokken 00.43 natten til lørdag, da den 22-årige kvinde havde været til fest på SDU.

Hun blev overfaldet af en mand, som holdt hende fast i skulderen og slog hende to gange i hovedet med en flaske af mærket Verdi Raspberry med en rød-lilla etiket. Kvinden fik flænger i hovedbunden og måtte sys med flere sting.

Ældre mand i refleksvest

Gerningsmanden beskrives som cirka 185 centimeter høj. Han var iført en sort/mørkeblå 3/4-lang jakke, mørke bukser og mørke sko. Han forsvandt formentlig ad stisystemet ved Munkebjervej og Landbrugsvej i retning mod Bjørnemosevej.

Lørdag efterlyste Fyns Politi en ældre mand, som var set i refleksvest ved krydset Munkebjergvej/Niels Bohrs Allé lige omkring tidspunktet for anmeldelsen af overfaldet. Fyns Politi vil fortsat gerne tale med manden, som kan have set noget, der kan hjælpe politiet videre i opklaringen af sagen.

Alle henvendelser til Fyns Politi kan gives på telefon 114.

Kvinde overfaldet: Politi søger stadig vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce