Kvinde hørte skud: Unge havde softguns og totenschlæger i biler

Politiet rykkede talstærkt ud til den østlige del af Odense efter en anmeldelse om muligt skud på åben gade. Arkivfoto: Michael Bager

Kvinde hørte skud: Unge havde softguns og totenschlæger i biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde så unge i hurtige biler vifte med pistol ud af soltaget på en bil i det østlige Odense, og hørte bagefter skud. Men uvist om der blev skudt.

En mulig skudepisode på åben gade i Odense fik søndag aften politiet i fuld alarmberedskab, fordi der for bare en god uges tid siden var flere skudepisoder, der førte til oprettelsen af en visitationszone.

En kvinde havde søndag ved 21-tiden kørt bag to biler, den ene en sort stationcar og den anden en grå stationcar, på Odins Bro. Det virkede, som om bilerne kørte lidt om kap. Omkring krydset Ejbygade og Nyborgvej observerede kvinden, at en person i den ene af bilerne viftede med en pistol op af soltaget.

Efterfølgende hørte hun, at der blev afgivet et skud omkring Vor Frelser Kirke på Ejbygade.

Det fik hende til at alarmere Fyns Politi, som sendte en større styrke af sted til området, netop fordi der for kort tid siden har været skyderi i Korsløkkeparken og Bøgeparken i det østlige Odense. Det skete natten til fredag i sidste uge, og var med til, at Fyns Politi hurtigt indførte en to ugers visitationszone i den østlige del af Odense.

- Vi finder ikke noget, der kan bevise, at der har været affyret skud, og der er ikke andre, som har hørt skuddet. Omvendt tror vi på kvinden, siger vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Patruljevognene fortsatte med at patruljere i området, og på et tidspunkt fandt de ud af, at de to efterlyste biler var set ved Rosengårdcentret. Det lykkedes at stoppe begge biler på Munkerisvej.

I den ene bil sad to unge mænd, i den anden blot én ung mand, og ingen af dem er banderelateret. De tre mænd på henholdsvis 17 år, 19 år og 22 år blev dog fundet i besiddelse af to softguns og en totenschlæger.

De er alle nu sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Kvinde hørte skud: Unge havde softguns og totenschlæger i biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce