En yngre kvinde havde tilsyneladende en mand med i baghånden, da hun forleden ville forsøge sig som tricktyv i Odense. Ifølge den beboer på Østerbæksvej, der blev udsat for kvindens tyveriforsøg, stod der en mand udenfor og ventede på hende, parat til også at springe til, hvis kvinden skulle komme i knibe. Det skete dog ikke. Ifølge beboeren forsøgte den ukendte kvinde at stjæle ved at mase sig ind i en gang til bopælen. Da beboeren bad hende forsvinde, sagde hun på gebrokkent dansk, om ikke beboeren ville give nogle penge til en udlænding. Det ville vedkommende ikke og så forsvandt kvinden igen.

Tricktyveriet skete ifølge anmeldelsen til Fyns Politi tirsdag eftermiddag omkring klokken 15.30. Men det blev først anmeldt til politiet torsdag ved 11-tiden. Da var det kriminelle par selvfølgelig forsvundet, men beboeren kunne give en rimelig detaljeret signalement af dem, som politiet nu kan arbejde videre med. Kvinden, der forsøgte sig som tricktyv beskrives som roma af udseende, 30-35 år, 165-170 cm og almindelig af kropsbygning, Hun var brun i huden og talte dansk med accent. Hun var iført et lyserødt tørklæde, der skjulte håret og en beige halvlang vinterfrakke med pelskrave.

Manden, der forsøgte at skjule sig bag en hæk lige udenfor bopælen er beskrevet som roma af udseende, 30-35 år, 165-170 cm og almindelig kropsbygning. Han var også brun og havde sort karseklippet hår. han var iført sort frakke og sorte bukser.

Skulle nogen have set parret eller have oplysninger til sagen kan Fyns Politi kontaktes på tlf. 114.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle
1
Gik direkte i banken: Flabet tricktyv stjal kontanter og kort fra 80-årig

Gik direkte i banken: Flabet tricktyv stjal kontanter og kort fra 80-årig

Tricktyv gav sig ud for at være indsamler

Tricktyv gav sig ud for at være indsamler

72-årig kvinde snød tricktyv

72-årig kvinde snød tricktyv