Kvinde havde mand i baghånden ved tricktyveri

Politiet fik først anmeldelse om et tricktyveri i Odense halvanden døgn efter det skete. Men vidnet har et godt signalement. Genrefoto: Scanpix

Kvinde havde mand i baghånden ved tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En yngre kvinde havde tilsyneladende en mand med i baghånden, da hun forleden ville forsøge sig som tricktyv i Odense. Ifølge den beboer på Østerbæksvej, der blev udsat for kvindens tyveriforsøg, stod der en mand udenfor og ventede på hende, parat til også at springe til, hvis kvinden skulle komme i knibe. Det skete dog ikke. Ifølge beboeren forsøgte den ukendte kvinde at stjæle ved at mase sig ind i en gang til bopælen. Da beboeren bad hende forsvinde, sagde hun på gebrokkent dansk, om ikke beboeren ville give nogle penge til en udlænding. Det ville vedkommende ikke og så forsvandt kvinden igen.

Tricktyveriet skete ifølge anmeldelsen til Fyns Politi tirsdag eftermiddag omkring klokken 15.30. Men det blev først anmeldt til politiet torsdag ved 11-tiden. Da var det kriminelle par selvfølgelig forsvundet, men beboeren kunne give en rimelig detaljeret signalement af dem, som politiet nu kan arbejde videre med. Kvinden, der forsøgte sig som tricktyv beskrives som roma af udseende, 30-35 år, 165-170 cm og almindelig af kropsbygning, Hun var brun i huden og talte dansk med accent. Hun var iført et lyserødt tørklæde, der skjulte håret og en beige halvlang vinterfrakke med pelskrave.

Manden, der forsøgte at skjule sig bag en hæk lige udenfor bopælen er beskrevet som roma af udseende, 30-35 år, 165-170 cm og almindelig kropsbygning. Han var også brun og havde sort karseklippet hår. han var iført sort frakke og sorte bukser.

Skulle nogen have set parret eller have oplysninger til sagen kan Fyns Politi kontaktes på tlf. 114.

Kvinde havde mand i baghånden ved tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce