Kvinde fængslet efter flaskevold


Kvinde fængslet efter flaskevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 24-årig kvinde må bruge de næste to solrige uger i spjældet. Hun blev i går varetægtsfængslet i et grundlovsforhør efter torsdag aften at have skåret en tidligere kæreste med en flaske.

I retten forklarede kvinden, at hun skar ud efter manden i nødværge, da han prøvede at overfalde hende, men det strider imod, hvad manden har sagt til politiet, fortæller anklager hos Odense Politi, Annette Korsgaard.

Det tidligere kærestepar var torsdag omkring klokken 14.50 ude i noget tumult ved parkeringspladsen foran sølvindgangen i Rosengårdcenteret. Sandsynligvis var det et opgør om gammel gæld. På et tidspunkt blev flasken, som kvinden havde i hånden, smadret, og hun skar derefter eks'en to gange i ansigtet, to gange på hænderne og en gang på hoften.

Nogle vidner mente endda, at den 24-årige kvinde havde prøvet at slå manden i hovedet med den knuste flaske, siger anklager Anette Kors- gaard.

Manden blev senere kørt på skadestuen for at få syet sine fire flænger og et snitsår på hånden.

Da kvinden slog ud med flaske, blev hun sigtet efter den grove voldsparagraf, der blandt andet omhandler vold med våben.

Dommeren mente, at der var en begrundet mistanke om, at kvinden havde overfaldet manden og ikke handlet i nødværge, så han valgte at varetægtsfængsle hende indtil 11. august. Det skyldtes også, at den 24-årige ikke skulle have mulighed for at påvirke vidnerne.

Kvinde fængslet efter flaskevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce