Kvinde drev narko-handel fra sin lejlighed


Kvinde drev narko-handel fra sin lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: I næsten et år har en 57-årig kvinde fra Odense drevet en narkocentral fra sin lejlighed i det østlige Odense.

Her kom narkomaner stort set dagligt og købte heroin og kokain, men onsdag satte politiet en stopper for narko-handlen i lejligheden, og i går blev kvinden varetægtsfængslet.

Anonymt tip

- For nogle dage siden fik vi et anonymt, skriftligt tip om, at der foregik omfattende narkohandel fra lejligheden, og onsdag eftermiddag blev kvinden anholdt og lejligheden ransaget, fortæller politiets anklager i sagen, David Schmidt.

I lejligheden fandt politiet 30 gram heroin og kokain og 14 gram hash.

En del af den hårde narkotika var pakket i salgsbreve, klar til at blive solgt til narkomaner.

Kvinde er misbruger

Ved den efterfølgende afhøring hos politiet forkla-rede kvinden, at hun gen- nem et år havde solgt cir- ka 240 gram heroin og 105 gram kokain. Hun er selv misbruger og har finansieret sit eget forbrug ved at sælge til andre.

Den 57-årige kvinde er tidligere dømt for at besidde og sælge narko i mindre mængder, men med de store mængder hun nu har for- klaret om, har politiet valgt at sigte hende for overtrædelse af narkoparagraffen i straffeloven, der handler om større mængder narko til videresalg.

I gårsdagens grundlovs-forhør ville den 57-årige kvinde ikke sige noget og heller ikke kommentere den forklaring, hun har givet politiet, men hun protesterede dog heller ikke imod at blive varetægtsfængslet i fire uger.

Kvinde drev narko-handel fra sin lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce