Kunstigt åndedræt til maden


Kunstigt åndedræt til maden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældremaden fra Odense Kommune savner i den grad kontraster, men det kan forbrugeren selv råde bod på derhjemme med enkle midler.

Maldon-salt giver knas på trætte, bløde kartofler, og flagesaltet har en hel anden karakter og en fin eftersmag i forhold til almindeligt bordsalt. Groft kværnet peber ligger også ligefor - eller et skvæt tabasco, når vi er ovre i den stærke afdeling.

Ældremaden savner desuden friskhed, kant og syrlighed, men det kan en citron - eller endnu bedre strimler fra skallen af en økologisk citron - tilføre.

Hverken hakkebøffen eller oksestegen med skysauce var en stor oplevelse, men man kan vække sin opmærksomhed med lidt tyttebær eller sure asier, som kan holde sig i halve evigheder på køl og er bredt anvendelige.

Odense Kommunes centralkøkken arbejder af bakteriehensyn ikke med frisk persille i maden, men man kan selv have en dusk i vindueskarmen ved siden af en potte basilikum.

Sidstnævnte kaster glans over enhver tallerken med farve og duft - og hvorfor ikke kombinere det med et par skiver tomat og lidt feta/mozzarella? Hvis man altså selv kan købe ind eller kan få et familiemedlem til at svinge forbi med de varer. (bæk)

Kunstigt åndedræt til maden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce