Kunsten kommer sejlende til børn i Odense

Bibiana er på vej til Odense. Med verdenskunst specielt målrettet mod børn. Temaet er vores verdenshave.

Kunsten kommer sejlende til børn i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibiana lægger til kaj og er åbent skib i fem dage - med verdenskunst i lasten

For første gang lægger børnenes nye kunstskib M/S Bibiana til kaj på Fyn. Den 20. september ankommer skibet til Odense Havn og bliver her til den 25. september. Om bord på skibet er der en sansende kunstudstilling til børn om verdenshavene.

Kunstskibet formidler national og international kunst lavet udelukkende til børn. Projektet er støttet af Nordea-fonden og er gratis for alle.

På de blafrende sejl og under dæk er børnenes nye kunstskib spækket med internationale og prisvindende børnebogsillustrationer, der fortæller sagn og eventyr fra verdenshavene.

Flere værker er omdannet til installationer med workshops og aktiviteter, hvor børnene kan spille sammen med kunsten og opleve den med alle sanser. Ved at lytte til undervandoptagelser, dykke ned i verdensbiblioteket, lave et kunstskib og gå ind i de selvlysende hytter og opleve kunsten blive levende.

Det er gratis for alle børn i hele landet.

- Vi vil bidrage til det gode liv ved at være der, hvor børnene er. Alle børn har ret til gratis at opleve verdens bedste illustrationskunst. Derfor udstiller vi ikke i en museumsbygning i en storby, men flytter os rundt i landet og lægger til i både små og store havnebyer, siger Janne Bech, direktør i foreningen bag skibet.

- Nordea-fonden har valgt at støtte, fordi de puster liv i de danske havne. Vi håber, at mange børn og voksne får et sjovt, legende og inspirerende møde med illustrationskunsten, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden,

Skibet er i Odense Havn og er fra 20-25. september åbent alle dage kl. 10-17

Kunsten kommer sejlende til børn i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce