Kunst på en anden måde i centrum


Kunst på en anden måde i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af John Borgkilde

jbo@fyens.dk

DET er ikke hver dag, man finder Street Art på lærreder i Odense, men den 27-årige kunstner Steffen Martin forsøger sig med base fra sit atelier på Kildemosevej 5 i Odense at bane sig vej mod den kunstneriske elite.

- JEG vil ud i verden, ud og søge efter international succes, siger "gadekunstneren".

HAN fortæller, at street art-stilen så småt er i færd med at vinde indtog på kunstscenen med udøvere som HuskMitNavn, Obey og den Engelske komet, Banksy. Og at samlere og redaktør Ole Lindboe fra Magasinet Kunst er enige i, at der skal til at være plads til den udtryksform.

STORBYEN er Steffen Martins fascination. Det er her han strejfer og finder sine motiver.

Storbyen er stedet, hvor alle billeder mødes, stedet, hvor alle stemninger flimrer som et spraglet tæppe af lys, farver, former.

Storbyen er en metafor på moderniteten i fri udfoldelse, skriver han på sin web-site.

STEFFEN Martin mener, at hans udstilling forleden i Odense med fyrre malerier og et halvt hundrede gæster var en succes.

I det nærmest skjulte har Steffen formået, at sætte maleri og selvpromovering op i en form, der ville gøre selv Piccasso misundelig.

DET handler altså om, at være smart og bare sætte sig i atelieret og vente på at blive opdaget. Man er kun så god som ens seneste udstilling kan afsløre, og den kommer ikke af sig selv, siger Steffen, der ikke skal have skyld for, at være som de andre.

DER er gjort brug af mange timer bag skærmen for at sætte hjem-meside op og lave diverse grafiske tiltag til flyers og pr-materiale.

Internettet var da også i høj grad det værktøj der gjorde Ole Linboe opmærksom på Steffen's malerier og talent.

ATELIERET på Kildemosevej er indrettet i et gammelt frø- lager og er basen for tiltag til nye udstillinger og happenings fra Steffen Martin, i Danmark og udlandet.

Kunst på en anden måde i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce