Kunst: Galleri Nijenkamp er genåbnet med nyt koncept

Line Nijenkamp indehaver af Galleri Nijenkamp. Foto: Hasse Frimodt

Kunst: Galleri Nijenkamp er genåbnet med nyt koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Nijenkamp har indgået et samarbejde med kunstneren Sussie Trampedach, derfor kan Sussies kunst opleves i Galleri Nijenkamp

Som teenager fik Line Nijenkamp stor interesse for kunst og især fotokunst. Interessen for kunst udviklede sig dog, og nogle år senere var det ikke kun fotokunst , hun havde smag for men også billedkunst og skulpturer.

- Jeg er tit blevet spurgt, om jeg selv er kunstner på grund af min store interesse for kunsten, men det er jeg overhovedet ikke. Jeg er mere interesseret i at se på kunsten, være med til at formidle kunsten samt forstå kunsten. Interessen for kunst førte i 2013 til, at jeg åbnede Galleri Nijenkamp på Kratholmvej 62 C i Odense S. Jeg åbnede et 1000 kvadratmeter stort galleri, som med det samme havde mange besøgende. Men galleriet blev alligevel aldrig rigtig til det, jeg drømte om. Jeg havde masser af besøgende, men min interesse med galleriet var at gøre handler, formidle kunsten og hjælpe kunstnere frem i verden ved at udstille og forhandle deres kunst. Galleri Nijenkamp var blevet et hyggeligt og meget velbesøgt galleri, hvor man kunne se en masse flotte malerier. Men folk brugte det på samme måde, som hvis man går på et museum, og jeg havde på den måde svært ved at få fat i de mennesker, der virkelig ønskede at investere penge i kunsten, siger Line Nijenkamp.

Galleri Nijenkamp
Galleri Nijenkamp

Kratholmvej 62 C, 5260 Odense S

Indehaver: Line Nijenkamp

Hjemmeside: www.gallerinijenkamp.dk

FB: Galleri Nijenkamp

Åbent efter aftale

Sussie Trampedach udstilling: 8. april-27. maj er der åbent hver lørdag og søndag kl. 10-14.

Kontaktet af Sussie Trampedach

I 2015 valgte hun at lukke galleriet for i stedet at udvide sin uddannelse som markedsføringsøkonom med en bachelor i markedsføring, som hun gør færdig inden sommeren 2018. Men Line fik ikke lov til at være væk fra kunsten i mange år, før hun fik et opkald fra kunstneren Sussie Trampedach.

- Sussie Trampedach kontaktede mig og spurgte, om jeg havde lyst til at starte op igen. Hun er datter af den kendte kunstner Kurt Trampedach, og var en af de kunstnere, jeg var rigtig glad for at samarbejde med, da jeg drev Galleri Nijenkamp. Så Sussie og jeg tog en snak om mulighederne for et samarbejde. Det har nu ført til, at jeg genåbner Galleri Nijenkamp, dog i en mindre og noget anderledes udgave end tidligere, siger Line Nijenkamp.

Klar med pop up udstillinger

Galleri Nijenkamp er genåbnet i et lokale på Kratholmvej 62 C. Galleriet er indtil videre kun åbent efter aftale, og modsat tidligere, hvor man kunne se en masse forskellige kunstneres værker, så kan man nu kun se kunst lavet af Sussie Trampedach og glaskunst fra Britta Madsen & Søren Gøttrup.

- Jeg skal hjælpe Sussie Trampedach i fremtiden. Vi har sammen lagt en strategi, som går ud på, at vi vil ud og vise Sussies kunst frem. Det kan f.eks. være i forbindelse med en event i en virksomhed, hvor virksomheden får en pop up udstilling med Sussie Trampedach. Man kan ud over kunsten nyde noget lækker mad, og Sussie vil komme og fortælle om sine malerier og hvad hun bliver inspireret af. Jeg tror, det er måden at gøre det på i fremtiden. Vi kommer ud til dem, der ønsker at investerer i kunst, og investorerne kan høre et foredrag med kunstneren. Men jeg åbner også gerne dørene til Galleri Nijenkamp for nysgerrige. Og fra den 8. april frem til den 27. maj vil man kunne besøge Galleri Nijenkamp hver weekend fra kl. 10-14, siger Line Nijenkamp.

Store drømme

Line Nijenkamp ser frem til samarbejdet med Sussie Trampedach og glæder sig over genåbningen af Galleri Nijenkamp. Et galleri, hun har store drømme om.

- Jeg kunne godt tænke mig, at det udvikler sig i fremtiden. Så jeg måske med tiden kan nå ud over landets grænser. Drømmen er en filial i New York. Det kunne være fedt, hvis det vi har gang i nu viser sig at være det helt rigtige koncept. Jeg elsker kunst, jeg elsker at leve af min hobby og jeg elsker at rejse rundt og være med til at opdage nye kunstnere og hjælpe dem på vej, ligesom det er super spændende at arbejde med de etablerede kunstnere og deres værker, siger Line Nijenkamp.

Kunst: Galleri Nijenkamp er genåbnet med nyt koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce