To mænd og en kvinde med østeuropæisk udseende snød under påskud af køb af snørebånd

Odense: Under påskud af at ville købe et snørebånd til 24 kroner lykkedes det to mænd og en kvinde med østeuropæisk udseende at snyde sig til en 500-kroneseddel.

De tre indfandt sig lørdag over middag i en forretning i Klaregade for at købe snørebånd. I første omgang betalte de med en 1000-kroneseddel, og fik byttepenge tilbage. Pludselig ville de tre betale med aftalte penge og gav byttepengene retur, men snød sig til at beholde en 500-kroneseddel.

Den ene mand beskrives som 20 til 25 år, cirka 165 centimeter høj, almindelig af bygning, og med østeuropæisk udseende. Han havde mørkt hår med fald, og iført mørkt tøj. Han talte en blanding af dansk og engelsk.

Den anden mand sbeskrives også som 20 til 25 år, cirka 165 centimeter høj, almindelig af bygning, og med østeuropæisk udseende. Han havde mørkt hår og var også iført mørkt tøj. Han talte en blanding af dansk og engelsk.

Den tredje var en kvinde på cirka 25 år, cirka 160 centimeter høj, og almindelig af bygning med spidst ansigt, og havde ligesom mændene østeuropæisk udseende.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør