Jannik Dobusz og Marianna Bjørgheim troede ikke sine egne øjne, da han fandt ud af, at Benjamin Skjelbo har åbnet sushi-restauranten Modo i Odense. Jannik har stadig sushi for 2000 kroner til gode fra den unge fynbos kuldsejlede sushi-projekter i København.

Da Jannik Dobusz købte et gavekort til den nyåbnede, københavnske sushi-restaurant Nori Sushi i april i fjor, havde han ikke regnet med, at han aldrig ville få den...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
Danmarks yngste sushi-kok: - Det er mig, der er blevet snydt

Danmarks yngste sushi-kok: - Det er mig, der er blevet snydt

1
- Benjamins troværdighed er papirtynd

- Benjamins troværdighed er papirtynd

- Benjamin var menig kok

- Benjamin var menig kok